Τα στιλιστικά tricks των celebrities που τις κάνουν να φαίνονται πάντα εντυπωσιακές

14:13 28/1/2021 - Πηγή: iPop

Αγαπημένες διάσημες γυναίκες κρύβουν τα ελαττώματα τους και αναδεικνύουν τα θετικά τους σημεία με μερικά tricks στα ρούχα και την εμφάνισή τους. Ποια τα στιλιστικά κόλπα των celebrities που τις κάνουν να φαίνονται εντυπωσιακές;

Νόμιζες πως οι διάσημες δεν έχουν ελαττώματα και είναι τέλειες; Σίγουρα όχι! Αλλά επειδή είναι δημόσια πρόσωπα, αναζητούν συνεχώς νέους και αποτελεσματικούς τρόπους για να φαίνονται όλα άψογα επάνω τους, χωρίς να περιτριγυρίζονται συνεχώς από στυλίστες. Και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει να μαθαίνουμε τα στιλιστικά κόλπα των celebrities για να φαίνονται τόσο εντυπωσιακές

σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση. Ποια είναι αυτά; Τι κάνουν αγαπημένες διάσημες γυναίκες για να κρύψουν τα αδύνατά τους σημεία και να φαίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακές;

Η Sarah Jessica Parker δίνει περισσότερη ένταση στο πάνω μέρος

Η γνωστή ηθοποιός θεωρείται ιδιαίτερα στιλάτη κι ένας λόγος είναι πως ξέρει να αναδεικνύει τα προτερήματά της. Για παράδειγμα, βελτιώνει το πώς φαίνεται με ρούχα στο πάνω μέρος της. Συχνά προτιμά έντονα χρώματα ή ρούχα με σχέδια και έντονους ώμους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Η Angelina Jolie κρύβει τους μεγάλους ώμους και τους στενούς γοφούς της

Η Angelina Jolie, μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood, ξέρει να παρουσιάζεται σωστά. Κι επειδή οι ώμοι της δεν την κολακεύουν και τόσο, προτιμά συχνά να τους κρύβει, όπως και τους γοφούς της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial)

Η Reese Witherspoon καταφέρνει να φαίνεται ψηλότερη

Η Reese Witherspoon με ύψος 1,56 καταφέρνει να φαίνεται ψηλότερη και δεν είναι μόνο επειδή φορά ψηλά τακούνια. Επιλέγει τα σωστά φορέματα που καταλήγουν κοντά στο γόνατο, ενώ τα παπούτσια της έχουν μια λεπτή στρώση πλατφόρμας στην περιοχή των δακτύλων που ούτε που φαίνεται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Η Meghan Markle αναδεικνύει τη μέση της

Όχι, δεν έχει τέλεια μέση, αλλά την κάνει να φαίνεται τέλεια με απλά tricks, όπως φαρδιές ζώνες και αξεσουάρ στη μέση και ψηλόμεσες φούστες που τονίζουν τους γοφούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarkle_official)

Η Tilda Swinton κρύβει το μεγάλο της μέγεθος στα παπούτσια

Η Tilda Swinton κρύβει το μέγεθος των παπουτσιών της, επιλέγοντας τα κατάλληλα. Ποια είναι αυτά; Τα δίχρωμα, καθώς δημιουργήθηκαν για να κάνουν το πόδι να φαίνεται πιο λεπτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tilda Swinton (@swinton.tilda)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα στιλιστικά tricks των celebrities που τις κάνουν να φαίνονται πάντα εντυπωσιακές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα