Τα πιο δυνατά quotes για τον χωρισμό γραμμένα από… celebrities!

16:38 16/9/2019 - Πηγή: iPop

Οι celebrities είναι ακριβώς σαν κι εμάς… περίπου δηλαδή! Κι όταν πρόκειται για αγάπη, φιλίες και ζητήματα καρδιάς είμαστε όλοι το ίδιο. Quotes για τον χωρισμό γραμμένα από celebrities για να σου θυμίσουν πως δεν είσαι μόνος σου. 

Οι χωρισμοί είναι σκληροί και το τέλος μιας σχέσης πραγματικά μπορεί να σου ραγίσει την καρδιά. Στο τέλος της ημέρας είμαστε όλοι άνθρωποι και οι celebrities πληγώνονται όσο κι εσύ.

Μερικές φορές, λοιπόν, νομίζεις πως ο κόσμος τελείωσε, πως είσαι ο μόνος που υποφέρεις και πονάς τόσο πολύ… αλλά δεν είσαι!

Quotes για τον χωρισμό γραμμένα από celebritiesEmma
Stone

View this post on Instagram

Yes you

A post shared by Emma Stone (@_emmastoneofficial_) on Sep 8, 2019 at 10:45am PDT

«Σερνόμουν στο πάτωμα. Θυμάμαι να κάνω εμετό. Θυμάμαι να είμαι στο πάτωμα. Δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Ένιωθα σαν κάποιος να με είχε σκοτώσει και να έπρεπε να ζήσω για να το δω να συμβαίνει. Ήταν απαίσιο».

Rihanna

View this post on Instagram

@voguehongkong. On stands SEPT 1st !! Photography: @hannamoon69

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Aug 29, 2019 at 7:28pm PDT

«Όταν ήμουν ερωτευμένη, το ένιωθα πολύ έντονα. Ήμουν πραγματικά ερωτευμένη. Ο τρόπος που με έκανε να αισθάνομαι ήταν ανεκτίμητος. Και μέσα σε μια στιγμή, η ζωή μου άλλαξε. Όλα όσα ήξερα ήταν διαφορετικά. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ένιωθα τον πόνο στη ζωή μου. Φοβάμαι να το νιώσω ξανά».

Oprah Winfrey

View this post on Instagram

Thank you Montreal. 3 cheers to you all and loved walking in your beautiful Mount Royal Park! Now off to Calgary tonight! If you’re coming to the show, I want to know: Where are you on your path and what is the dream you hold for yourself? Link in bio for tickets. #PathMadeClear

Keywords
Τυχαία Θέματα