Τα 4 ζώδια που λατρεύουν να μένουν σπίτι ούτως ή άλλως!

16:04 27/3/2020 - Πηγή: iPop

Οι σπιτόγατοι δεν αντιμετωπίζουν τόσο μεγάλο πρόβλημα με το να μένουν σπίτι. Γιατί είναι εκείνοι που πάντα τα Σάββατα προτιμούσαν να κάθονται σπίτι και όχι να βγαίνουν για ποτό, εκείνοι που έκαναν τα πάντα για να ακυρώσουν πλάνα που έχουν να κάνουν με εξόδους… Ποια ζώδια προτιμούν το σπίτι και όχι τις εξόδους;

Είναι μια δύσκολη περίοδο για όλους. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένοι που δυσκολεύονται (και γκρινιάζουν) λιγότερο που πρέπει να μείνουν σπίτι κι αυτό γιατί αγαπούν το σπίτι τους!

Προτιμούν

να κάθονται ζεστά με μια κουβέρτα στον καναπέ και να διαβάζουν ένα βιβλίο από το να βγουν έξω και να κοινωνικοποιηθούν. Δεν σημαίνει πως είναι αντικοινωνικοί απλά προτιμούν να είναι στο σπίτι.

Ποια ζώδια προτιμούν το σπίτι;Ταύρος

Είναι το αγαπημένο τους μέρος! Θέλουν άνεση αλλά και πολυτέλεια. Περνούν καλά όταν φορούν τις άνετες πιτζάμες τους, έχουν νόστιμα snakcs και βλέπουν Netflix στον καναπέ.

Θέλουν να έχουν όλα τα πράγματα που αγαπούν τριγύρω τους και τότε είναι βέβαιοι πως η βραδιά θα κυλήσει υπέροχα. Στο σπίτι τους νιώθουν πως τα έχουν όλα υπό έλεγχο και τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά!

Ενώ έξω; Ποιος ξέρει πόσα μπορεί να προκύψουν…

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι απολαμβάνουν να μένουν σπίτι, αφού το… έξω τους εξαντλεί. Προτιμούν να μένουν σπίτι με τους αγαπημένους τους και την οικογένειά τους και τα κατοικίδιά τους φυσικά!

Γι’ αυτούς το σπίτι, μόνο βαρετό δεν είναι. Ακούν την αγαπημένη τους μουσική, ανάβουν μερικά κεράκια και δημιουργούν το δικό τους ιδανικό σκηνικό.

Σειρές και ταινίες που πρέπει να δεις τώρα που #μενουμεσπιτι !

Σκορπιός

Δεν ανοίγονται εύκολα. Όταν βγαίνουν έξω με νέους ανθρώπους, κρατούν πολλά πράγματα για τον εαυτό τους και θέλουν χρόνο μέχρι να αποκαλύψουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Και γι΄αυτό προτιμούν να μένουν σπίτι και με ανθρώπους που γνωρίζουν κι αγαπούν. Λένε ακριβώς αυτό που σκέφτονται και νιώθουν άνετα μόνο όταν είναι με ανθρώπους που εμπιστεύονται.

Αιγόκερως

Σίγουρα απολαμβάνουν την κοινωνική ζωή. Ωστόσο, την ίδια στιγμή είναι και εσωστρεφείς κι αγαπούν την ιδιωτικότητά τους.

Προτιμούν να μένουν σπίτι, να ολοκληρώνουν τις δουλειές τους, να μαγειρεύουν, να φτιάχνουν ένα παζλ. Αυτά είναι τα ενδιάφεροντά τους και δεν τα θυσιάζουν τόσο εύκολα για μια έξοδο.

Διαβάστε επίσης:

5+1 ιδέες για να περάσεις τον χρόνο στο σπίτι ευχάριστα!

Photo: Pexels

Το άρθρο Τα 4 ζώδια που λατρεύουν να μένουν σπίτι ούτως ή άλλως! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα