Συνεχίζονται τα μικροπολιτικά παιχνίδια μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

16:07 19/5/2016 - Πηγή: iPop

Συνεχίζονται τα μικροπολιτικά παιχνίδια μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την ώρα που η χώρα ματώνει και προετοιμάζεται για να ματώσει ακόμα περισσότερο αφού σε λίγα 24ωρα θα περάσει για ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο με τους έμμεσους φόρους «φωτιά».

Και ενώ η ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα έπρεπε να έχει τελειώσει «πριν το Καθολικό Πάσχα» αλλά αυτό πέρασε… ή «πριν το Ορθόδοξο Πάσχα» που και αυτό πέρασε.. και ενώ έχουμε ακούσε τον Τσακαλώτο να λέει

πως «αν έρθει ο Μάιος και δεν έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση καήκαμε» και ο Μάιος τελειώνει σε λίγες μέρες ο κ. Σταθάκης δηλώνει «Αν η Ν.Δ. δεν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση να το πει» και μας κάνει όλους να αναρωτιόμαστε αν κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος!

Και ενώ στη Βουλή συζητιέται στις επιτροπές το πολυνομοσχέδιο ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης παρενέβη για να δηλώσει πως αν η Ν.Δ. δεν θέλει να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση πρέπει να το πει και να μην κρύβεται πίσω από διαδικαστικά θέματα.

Παράλληλα, ο υπουργός αποσαφήνισε ότι έχουν κατατεθεί όλα τα παραρτήματα που ζήτησε η αντιπολίτευση και ξεκαθάρισε ότι «το νέο Ταμείο δεν είναι Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων, αλλά Διαχείρισης της Περιουσίας σε βάθος 30ετίας».

«Δεν φέρνουμε νέα στοιχεία, ότι υπάρχει είναι η συμφωνία της 9ης Μαΐου. Είναι ένας νόμος που κλείνει την πρώτη αξιολόγηση. Δεν θέλετε να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση; Αν δεν θέλετε, να το κάνετε για ουσιαστικούς λόγους και όχι για διαδικαστικούς», είπε ο κ. Σταθάκης και συνέχιζε απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας: «Εισάγατε καινούργια ήθη και έθιμα. Είναι αδύνατο να μιλήσει οποιοσδήποτε άλλος με τον οποίο διαφωνείτε. Η συζήτηση γίνεται με επιχειρήματα κάποια εκ των οποίων είναι λογικά και κάποια εκτός τόπου και χρόνου».

The post Συνεχίζονται τα μικροπολιτικά παιχνίδια μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα