Σε ποια ιστορική Εκκλησία σκοπεύει να παντρευτεί ο Brooklyn Beckham τη Nicola Peltz

18:18 16/8/2020 - Πηγή: iPop

Πρόσφατα είχε δημιουργηθεί η φήμη ότι ο Brooklyn Beckham είχε ήδη παντρευτεί την αγαπημένη του Nicola Peltz κάτω από άκρα μυστικότητα. Ωστόσο αυτοί οι ισχυρισμοί είχαν δημιουργηθεί από μία φωτογραφία που απεικόνιζε ένα χέρι με βέρα και λόγω κάποιων τατουάζ είχε θεωρηθεί ότι ήταν το χέρι του Brooklyn. Τώρα όμως ξέρουμε ότι δεν ισχύει εφόσον μάθαμε που θα παντρευτεί ο Brooklyn Beckham τη Nicola Peltz!!

Που θα παντρευτεί ο Brooklyn Beckham τη Nicola Peltz

Ο Brooklyn Beckham σκοπεύει να

παντρευτεί τη Nicola Peltz στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, σύμφωνα με τη Sun. Οι γονείς του 21χρονου φωτογράφου, μπορούν να ζητήσουν να γίνει ο γάμος του γιου τους στο εμβληματικό αυτό ορόσημο λόγω της κατάστασής τους στο OBE. Εδώ να θυμίσουμε ότι η Victoria Beckham έχει τιμηθεί από τον Prince William με το παράσημο OBE για την προσφορά της στη βιομηχανία της μόδας, καθώς και για το φιλανθρωπικό της έργo.

Η επιλογή του καθεδρικού ναού του Λονδίνου ως τοποθεσία για το γάμο τους κοστίζει ακριβά, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2022 λόγω μιας μακράς λίστας αναμονής.

Το ονειρεμένο αυτό ζευγάρι θα μπορούσε να “ακολουθήσει” τα βήματα του Prince Charles και της Diana Spencer που παντρεύτηκαν εκεί το 1981. Οι γαμήλιες τελετές που πραγματοποιούνται στο Παρεκκλήσι της Άριστης Τάξης της Βρετανικής Αυτοκρατορίας στην κρύπτη προϋποθέτουν αιτήσεις που πρέπει να υποβληθούν από τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury.

Η δημοσίευση ανέφερε ότι το βασικό κόστος ενός γάμου στον καθεδρικό ναό θα ήταν πάνω από 5.000 £, καθώς η τελετή κοστίζει μόνο £ 3.240.

Πρόσφατα η Nicola Peltz ανέβασε ακόμα δύο φωτογραφίες τους όπου η ευτυχία και ο έρωτας τους δεν κρύβονται!

View this post on Instagram

baby b

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on Aug 11, 2020 at 11:36am PDT

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Φωτογραφίες απ’ την στιγμή που ο Brooklyn Beckham έκανε την πρόταση γάμου στην Nicola Peltz

Το άρθρο Σε ποια ιστορική Εκκλησία σκοπεύει να παντρευτεί ο Brooklyn Beckham τη Nicola Peltz εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα