Ψέματα για τη σεξουαλική ζωή που όλοι έχουμε πει

18:31 4/9/2019 - Πηγή: iPop

Είτε ο σύντροφός σου είναι ο άνθρωπος που έχεις παντρευτεί, είτε είναι απλά το αγόρι σου είτε είστε friend with benefits ή οτιδήποτε άλλο πρέπει να είσαι ειλικρινής στο σεξ. Ψέματα για τη σεξουαλική ζωή που όλοι έχουμε πει. 

Η πρόκληση είναι μεγάλη επειδή δεν θέλεις να τον στεναχωρήσεις ή να νιώσεις άσχημα, άβολα και ένοχη. Υπάρχουν μερικά ψέματα για τη σεξουαλική ζωή που όλοι έχουμε πει κάποια στιγμή στη ζωή μας και δεν θα έπρεπε.

Η αλήθεια είναι πάντα καλύτερη και θα σε ανακουφίσει!

Ψέματα για τη σεξουαλική ζωή που όλοι έχουμε πειΟ αριθμός

Ο σύντροφός σου σε ρωτάει για τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων που είχες μέχρι τώρα κι εσύ νιώθεις μια μικρή ενόχληση-ντροπή καθώς δεν ξέρεις αν είναι μεγάλος ή μικρός αυτός ο αριθμός. Δεν θέλεις να νομίζει πως δεν έχεις εμπειρία αλλά ούτε και ότι είσαι όπου φυσάει ο άνεμος…

Τι μπορείς να πεις; Πες στον σύντροφό σου ότι δεν θέλεις να συζητήσεις το ερωτικό ιστορικό… Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν και δεν θα έπρεπε να τον νοιάζει τι έκανες τότε αλλά τι κάνεις τώρα!

Αν έχεις κάνει σεξ ή όχι

Δεν είναι ντροπή να μην έχεις κάνει σεξ και να το πεις! Γιατί μας νοιάζει τόσο πολύ αν κάποιος είχε προηγουμένως ερωτικές σχέσεις ή όχι; Όταν ξεκινάμε μια σχέση όμορφη πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Δεν χρειάζεται να πεις ότι έχεις κάνει σεξ αν δεν έχεις κάνει.

Πρέπει να είσαι ειλικρινής και να μην πεις ψέματα σε αυτό το κομμάτι.

Αν είχες οργασμό ή όχι

Έχει συμβεί σε όλους. Δεν θέλουμε ο σύντροφός μας να νιώσει άσχημα επειδή εμείς δεν φτάσαμε σε οργασμό και δεν εστιάζεις σε αυτό. Το αποτέλεσμα; Απλά δεν το απολαμβάνεις.

Αντί να λες ψέματα και να προσποιείσαι μπορείς να του το πεις και να τον κατευθύνεις την επόμενη φορά για να το απολαύσετε και οι δύο.

Bonus: Δες πόσο περισσότερο διαρκεί ο γυναικείος οργασμός απ’ τον ανδρικό!

Δεν υπάρχει ο αυνανισμός στη ζωή σου

Το να παραδεχτείς τον αυνανισμό στον σύντροφό σου είναι αρκετά περίεργο και μπορεί να μη σου περνά καν απ’ το μυαλό να το συζητήσεις. Είναι μια άβολη συζήτηση που δεν θέλεις να την κάνεις. Αντί να το αποφεύγεις απλά απόλαυσέ το. Σε βοηθά να γνωρίσεις καλύτερα το σώμα σου, να δεις τι σου αρέσει και τι όχι και να απολαύσεις το σεξ ακόμη πιο πολύ.

«Ήσουν ο καλύτερος που είχα ποτέ»

Ακόμη μια παγίδα στην οποία πολλοί πέφτουμε και το να κάνουμε για να μη νιώσει άσχημα ο άλλος και να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή του. Δεν χρειάζεται να συγκρίνεις καταστάσεις αλλά να επικεντρωθείς σε αυτό που έχεις τώρα. Μη συζητάς με τον σύντροφό σου για όσα έκανες στο παρελθόν γιατί απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Διαβάστε επίσης:

Friends with benefits: Οι κανόνες που πρέπει να βάλετε!

Photo: Unsplash/Maddi Bazzocco

Το άρθρο Ψέματα για τη σεξουαλική ζωή που όλοι έχουμε πει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα