Ψάχνεις τρόπους να μειώσεις το άγχος; Βρήκαμε 5 σούπερ φυτά εσωτερικού χώρου που θα σε βοηθήσουν!

17:01 7/10/2021 - Πηγή: iPop

Το να προσθέσεις λίγο χρώμα και ζωντάνια σπίτι σου είναι κάτι απαραίτητο. Ο πιο εύκολος τρόπος; Τα φυτά! Ειδικά όταν περνάς τόσο πολύ χρόνο στο σπίτι σου, είναι όμορφο να βλέπεις και λίγο πράσινο χρώμα στη γκρίζα καθημερινότητα. Πέρα από αυτό, όμως, το ήξερες ότι τα φυτά επηρεάζουν την ψυχολογία σου;

Τα σωστά φυτά μπορούν να καθαρίσουν τον αέρα, να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να σε κάνουν να νιώσεις πιο ήρεμη μετά από μια κουραστική μέρα. Είσαι έτοιμη να μάθεις ποια φυτά πρέπει να προσθέσεις στην λίστα των αγορών σου για να μειώσεις το άγχος και την αρνητική ενέργεια;

Αναρωτιέσαι
ποια είναι τα καλύτερα φυτά για τη μείωση του άγχους; Σου έχουμε την απάντηση!Aloe Vera

Η Aloe Vera μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επούλωση πληγών του δέρματος και για την αποτοξίνωση του σώματος από επιβλαβή και ασήμαντα στοιχεία για τον οργανισμό. Επιπλέον, έχει την ιδιότητα να καταπραΰνει ακόμα και τα εγκαύματα! Αυτό το φυτό με τις σούπερ ιδιότητες καθαρίζει τον αέρα του δωματίου σου από τους ρύπους και διατηρεί την αύρα του σπιτιού σου όσο πιο φρέσκια και θετική γίνεται!

Rubber Tree

Ναι, αυτό το φυτό θα καθαρίσει μέσα σε λίγες ώρες τον αέρα του σπιτιού σου από τις τοξίνες και θα σε κάνει αμέσως να νιώσεις πιο ήρεμη! Τα rubber trees είναι υπέροχα και ανθεκτικά! Αν περνάς τις ώρες σου κλεισμένη σε ένα γραφείο τότε είναι ένα must have για εσένα!

Snake Plant

Αν είσαι τύπος που του αρέσουν τα φυτά αλλά δεν έχει χρόνο να τα περιποιείται βρήκαμε το ιδανικό φυτό για εσένα! Το snake plant είναι πάρα πολύ ανθεκτικό, δε χρειάζεται πολύ πότισμα, ούτε ήλιο! Απελευθερώνει αρκετό οξυγόνο την νύχτα και θα σε βοηθήσει να μειώσεις το στρες και το άγχος της ημέρας. Άλλο ένα χρήσιμο tip που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως τις περισσότερες φορές που αντιμετωπίζεις δυσκολίες με τον ύπνο, αυτές οφείλονται στο μειωμένο οξυγόνο του δωματίου σου. Ε, νομίζω πως δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο…

Peace Lily

Το peace lily είναι τόσο όμορφο όσο και λειτουργικό. Θα καθαρίσει τον αέρα του δωματίου σου και διακοσμήσει κομψά το σπίτι σου! Αν αναζητάς φυτά που θα μειώσουν το άγχος σου αλλά παράλληλα θα ομορφύνουν τον χώρο σου, τότε το peace lily είναι το ιδανικό για εσένα!

Υπέροχη μυρωδιά στο σπίτι, χωρίς κεριά και αρωματικά χώρου; Τα 5 φυτά στα οποία ορκίζονται οι ειδικοί

Bamboo Palm

Το bamboo χρειάζεται αρκετό χώρο και φροντίδα αλλά αν ψάχνεις φυτά που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ήρεμη και χαλαρή τότε σίγουρα θα πρέπει να το αγοράσεις! Είναι μεγάλο, όμορφο και προσδίδει ζωή και χρώμα στον χώρο σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News.

Το άρθρο Ψάχνεις τρόπους να μειώσεις το άγχος; Βρήκαμε 5 σούπερ φυτά εσωτερικού χώρου που θα σε βοηθήσουν! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα