Πρόωρο μωρό γεννιέται στο μέγεθος του Superman και η ιστορία του 4 χρόνια μετά συγκλονίζει!

14:00 17/11/2020 - Πηγή: iPop

Δεν είναι εύκολο να φέρνεις στον κόσμο ένα πρόωρο μωρό κι όσοι το περνούν δίνουν τη δική τους μάχη μαζί με τα παιδάκια τους. Γονείς πρόωρου μωρού χρησιμοποίησαν το παιχνίδι Superman για να δείξουν το μέγεθος του παιδιού τους και συγκινούν.

Ο Logan Ray γεννήθηκε περίπου 4 μήνες πρόωρος, όταν η μητέρα του, η Valerie Ray, ήταν έγκυος μόλις 23 εβδομάδων και 5 ημερών. Ζύγιζε μόνο 1 κιλό, 7 1/2 ουγκιές

και είχε ύψος 30.48 εκατοστά, το ακριβές μέγεθος της κούκλας του Superman.

Αυτοί οι γονείς πρόωρου μωρού θυμούνται τη γέννησή του ενώ το αγοράκι τους έχει μεγαλώσει και συγκλονίζουν. Η μητέρα του θυμάται πως όλα ήταν τρομακτικά τότε και πως το μωρό της ήθελε φροντίδα από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε και το κράτησε ο γιατρός ψηλά. Ο πατέρας του παιδιού, Robert, τονίζει πως ο γιος τους δε θα ερχόταν στον κόσμο αν η γυναίκα του δεν είχε θάρρος κι αποφασιστικότητα.

Όταν η Valerie ήταν στην 20ή εβδομάδα της εγκυμοσύνης της άρχισε να αισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και όντως υπήρχε πρόβλημα με τον τράχηλό της. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε και ύστερα από 20 ημέρες έφερε στον κόσμο ένα μικρό μωράκι. Έτσι, στις 25 Ιουλίου 2016 ο Logan ήρθε στον κόσμο.

Ο Logan έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο για τις επόμενες 105 ημέρες, σε μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, μία από τις νοσοκόμες πρότεινε να τραβήξει μια φωτογραφία με τον Logan δίπλα σε κάτι για να τεκμηριώσει πόσο μικρός ήταν και να βοηθήσει στη μέτρηση της ανάπτυξής του. Ο πατέρας του Logan πήγε στο κατάστημα και επέστρεψε με έναν ήρωα, το πρώτο παιχνίδι Superman του Logan.

Τις πρώτες εβδομάδες τραβούσαν εβδομαδιαίες φωτογραφίες που απεικόνιζαν την ανάπτυξη του Logan δίπλα στο παιχνίδι και στη συνέχεια άλλαξαν σε μηνιαίες φωτογραφίες για το πρώτο έτος. Τώρα, είναι μια παράδοση γενεθλίων για την οικογένεια του παιδιού.

Cnn.com Cnn.com

Την ίδια μέρα με τον Logan, 4 χρόνια μετά, γεννήθηκε και η αδερφή του, ελαφρώς πρόωρη και αυτή, με τους γονείς να δηλώνουν ευλογημένοι και χαρούμενοι για την οικογένειά τους.

Τώρα πια αναζητούν τρόπους που μπορούν να ευαισθητοποιήσουν και να βοηθήσουν οικογένειες πρόωρων μωρών!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πρόωρο μωρό γεννιέται στο μέγεθος του Superman και η ιστορία του 4 χρόνια μετά συγκλονίζει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα