Πόσους YouTubers είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις;

17:16 7/9/2019 - Πηγή: iPop

Πόσους YouTubers αναγνωρίζεις, ξέρεις ότι υπάρχουν, ξέρεις τι είδους βίντεο ανεβάζουν στην αγαπημένη τους πλατφόρμα, αλλά και τον λόγο για τον οποίο έχουν τόσους πολλούς subscribers;

Ένα τεστ ισχυρίζεται ότι μόνο η Γενιά Z μπορεί να αναγνωρίσει τους παρακάτω YouTubers, αλλά μήπως μπορείς το ίδιο να κάνεις κι εσύ, εσύ που έστω ανήκεις στους millennials;

Αυτό το τεστ σε προκαλεί να μάθεις πόσους YouTubers αναγνωρίζεις και σου δίνει τις φωτογραφίες

μερικών απ’ των πιο διάσημων κι αναγνωρίσιμων προσωπικοτήτων του YouTube. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τη σωστή απάντηση που είναι είτε το πραγματικό τους όνομα είτε όπως είναι το όνομα στο κανάλι τους στο YouTube.

Σύμφωνα με τη Wikipedia, ένας YouTuber ή αλλιώς διασημότητα του YouTube ή δημιουργός περιεχομένου του YouTube, είναι ένα είδος διαδικτυακής διασημότητας, ο οποίος έχει κερδίσει τη δημοτικότητα του από τα βίντεο του στον ιστότοπο κοινής χρήσης βίντεο YouTube. Ορισμένες προσωπικότητες του YouTube έχουν εταιρικούς χορηγούς που πληρώνουν για την τοποθέτηση προϊόντων στα βίντεο τους ή την παραγωγή διαδικτυακών διαφημίσεων. Τον Μάρτιο του 2019, ο Σουηδός YouTuber με το ψευδώνυμο PewDiePie έγινε ο πιο δημοφιλής YouTuber, ο οποίος αυτή τη στιγμή μετράει περισσότερους από 100 εκατομμύρια συνδρομητές στο ομώνυμο κανάλι του.

Σύμφωνα με πολλές μελέτες, οι YouTubers έχουν γίνει μια σημαντική πηγή πληροφόρησης και ψυχαγωγίας για τις νέες γενιές, ενώ συχνά έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το επάγγελμα του μέλλοντος. Είναι γνωστό ότι οι YouTubers και συγκεκριμένα οι πιο διάσημοι από αυτούς βγάζουν αρκετά λεφτά απ’ τα βίντεο που ανεβάζουν στην αγαπημένη τους πλατφόρμα και για την ακρίβεια με τα brands με τα οποία συνεργάζονται και τα οποία τα τελευταία χρόνια στρέφονται κατά αποκλειστικότητα σε αυτούς όταν θέλουν να προωθήσουν ένα νέο προϊόν τους.

Διάβασε ακόμη:

Ο Vibrator είναι ο τύπος που κυκλοφορεί στους δρόμους και σε κάνει να κοκκινίζεις!

Photo: Unsplash/Szabo Viktor

Το άρθρο Πόσους YouTubers είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα