Πώς θα αφήσεις να στεγνώσουν τα μαλλιά σου φυσικά χωρίς να θυμίζεις τα ανεμοδαρμένα ύψη

14:09 16/5/2017 - Πηγή: iPop

Πώς θα αφήσεις να στεγνώσουν τα μαλλιά σου φυσικά χωρίς να θυμίζεις τα ανεμοδαρμένα ύψη με συμβουλές από τον ειδικό!

Το να στεγνώσεις τα μαλλιά σου με το σεσουάρ όσο καλοκαιριάζει σου μοιάζει με βασανιστήριο; Και εμάς! Οπότε τι κάνουμε; Αφήνουμε τα μαλλιά μας να στεγνώσουν φυσικά από τον αέρα και έτσι ταυτόχρονα εξοικονομείτε χρόνος, χρήματα και ενέργεια, αλλά πώς θα καταφέρεις να φαίνονται τα μαλλιά σου σαν να τα έχεις περιποιηθεί με το σεσούαρ; Ο κομμωτής George Northwood μοιράζεται τις συμβουλές τουώστε και να φύγεις από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά και να είσαι περιποιημένη

όμως!

«Πάντα προσαρμόζω τα κουρέματα που κάνω για να ταιριάζουν στους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς ξέρω ότι όταν ο ήλιος είναι έξω, οι πελάτες μου έχουν λιγότερες πιθανότητες να περάσουν αιώνες παρέα με τη θερμότητα. Θα συνιστούσα να έχεις μια μακρύτερη κόμη με μία αίσθηση έντονης κίνησης- αυτό γιατί αν τα μαλλιά σου είναι μακρύτερα τότε είναι λιγότερο πιθανό να φριζάρουν καθώς έχει περισσότερο βάρος με αποτέλεσμα να δουλεύει υπέρ σου η βαρύτητα».

Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι το στέγνωμα με την πετσέτα είναι το πρώτο βήμα μόλις βγεις από το ντους – και παρόλο που μπορεί να φανεί προφανές, το να αφήσεις την πετσέτα για μερικά λεπτά θα δώσει αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

«Πραγματικά προσπάθησε να απορροφήσει η πετσέτα το μεγαλύτερο μέρος του νερού! Στη συνέχεια χτένισε τα και αφού τελειώσεις ξαναστέγνωσε τα με την πετσέτα! Το στέγνωμα με την πετσέτα έχει την τάσηνα δημιουργεί κόμπους στα μαλλιά, αν δεν είναι όμως απαραίτητο στη συνέχεια μην χρησιμοποιήσετε ξανά τη χτένα» , δήλωσε ο Northwood.

Τα περισσότερα μαλλιά έχουν φυσικό κυματισμό γι ‘αυτό θα πρότεινα μια κρέμα για σγουρά μαλλιά. Ακόμα και αν τα μαλλιά δεν είναι πραγματικά σγουρά, αυτά τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για στέγνωμα με αέρα, ενώ πολλά προϊόντα styling ενεργοποιούνται με τη θερμότητα
Εάν τα μαλλιά σου είναι ίσια, ο Northwood συνιστά να παραλείψεις τα προϊόντα styling υπέρ ενός ελαίου στα άκρα για να κάνεις τις ξηρές άκρες να φαίνονται υγιείς.

Τα περισσότερα προϊόντα ογκομέτρησης έχουν σχεδιαστεί για θερμική επεξεργασία, επομένως είναι καλύτερο να προσπαθήσετε απλώς να σηκώσετε τα μαλλιά στις ρίζες, χαλαρώνοντας το γύρω από τη στεφάνη και στη συνέχεια αφήστε το να στεγνώσει

Μπορεί να πάει ενάντια στα φυσικά σου ένστικτα, αλλά το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνεις έιναι να αφήσεις τα μαλλιά τους μόνα τους!

Μόλις ολοκληρώσεις τα παραπάνω βήματα πρέπει να αφήσεις τα μαλλιά τους στην ηρεμία τους. Όσο περισσότερο παίζεις με τα μαλλιά μετά από αυτό, τόσο περισσότερο θα το καταστρέψεις

The post Πώς θα αφήσεις να στεγνώσουν τα μαλλιά σου φυσικά χωρίς να θυμίζεις τα ανεμοδαρμένα ύψη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς,pos