Πώς να φας τα πάντα στις γιορτές χωρίς, όμως, να πάρεις κιλά;

20:42 24/12/2020 - Πηγή: iPop

Θες τα Χριστούγεννα να καθίσεις στο τραπέζι και να φας με την ψυχή σου χωρίς να παχύνεις; Κάποιος τρόπος θα υπάρχει! Πώς να μην πάρεις κιλά στις γιορτές αλλά να φας απ’ όλα;

Ετοιμάζεσαι να κάτσεις με τους φίλους σου γύρω από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και θες να γευτείς τα πάντα. Φοβάσαι, όμως, ότι

αν το κάνεις ο δείκτης της ζυγαριάς θα ανέβει και δεν θα ξέρεις μετά πώς να τον κατεβάσεις. Μην αγχώνεσαι! Εμείς είμαστε εδώ και θα σε βοηθήσουμε να μην πάρεις βάρος στις γιορτές τρώγοντας, όμως, τα πάντα. Άλλωστε, Χριστούγεννα είναι και πρέπει να περάσεις καλά με τον δικό σου τρόπο.

Πώς να μην πάρεις κιλά στις γιορτές; Τι να φας και πώς να συνδυάσεις τις τροφές σου;

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φας γαλοπούλα;! Η γαλοπούλα είναι μία από τις ιδανικότερες επιλογές των ημερών. Πρέπει να ξέρεις ότι μία κανονική θερμίδα ψητής γαλοπούλας δεν έχει πάνω από 160 θερμίδες. Αυτό που κάνει την γαλοπούλα να φαντάζει επικίνδυνη για την σιλουέτα σου είναι οι σάλτσες και η γέμιση. Οπότε καλό θα ήταν να την τρως σκέτη.

Pexels

Πώς να μην πάρεις βάρος ενόψει Χριστουγέννων; 6+1 tips που θα σε… σώσουν!

Μην ξεχνάς όταν τρως ρύζι να μην τρως και ψωμί. Πρέπει να γνωρίζεις ότι μία κούπα ρύζι ισοδυναμεί με μία φέτα ψωμί. Οπότε επίλεξε τι από τα δύο θα γευτείς.

Μην γεμίζεις πολύ το πιάτο σου. Άσε τις τροφές να είναι διάσπαρτες στο πιάτο σου και όχι στρυμωγμένες. Έτσι, δεν θα μπερδευτούν οι γεύσεις τους και φυσικά θα φας λιγότερο. Άσε που και στο μάτι θα σου φαίνεται ότι τρως περισσότερο.

Freepik

Οι έξτρα θερμίδες των Χριστουγέννων που παίρνεις χωρίς να το καταλάβεις

Μην ξεχνάς πριν πας σε κάποιο γεύμα να φας ένα γιαούρτι ή ένα φρούτο. Με αυτό τον τρόπο θα κόψεις την πείνα σου και δεν θα καταναλώσεις μεγάλες ποσότητες φαγητού στο γεύμα σου, ενώ είναι πολύ αποτελεσματικό να πίνεις ένα ποτήρι νερό λίγο πριν το φαγητό.

Και ιδανικά βγες και για ένα περπάτημα να γυμναστείς και λίγο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς να φας τα πάντα στις γιορτές χωρίς, όμως, να πάρεις κιλά; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα