Πώς να αγοράσεις δαχτυλίδι αρραβώνων εν μέσω lockdown

09:10 11/2/2021 - Πηγή: iPop

Η πανδημία του κορονοϊού έχει δυσκολέψει στη ζωή μας ακόμα και τα πιο απλά πράγματα. Οι απανωτοί περιορισμοί δεν μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε το μέλλον μας όπως το φανταζόμαστε. Πόσω μάλλον όταν μιλώντας για μέλλον, εννοούμε την επισημοποίηση μιας σχέσης. Αυτήν τη χρονιά μπορεί να αποφάσισες κι εσύ να κάνεις το επόμενο βήμα και να ζητήσεις την αγαπημένη σου σε γάμο. Πώς θα της προτείνεις όμως να σε παντρευτεί χωρίς να κρατάς το απαραίτητο μονόπετρο στο χέρι σου; Πώς θα το αγοράσεις τώρα που τα κοσμηματοπωλεία παραμένουν κλειστά; Θα το αγοράσεις κι αυτό ηλεκτρονικά,

όπως τα τελευταία αθλητικά που αγόρασες και σου ήρθαν μετά από έναν μήνα; Είναι αυτό δυνατόν; Πώς να αγοράσεις δαχτυλίδι αρραβώνων εν μέσω lockdown; Διάβασε εδώ για να δεις πως αν θέλεις, όλα γίνονται.

Ξεκινώντας

Υπάρχει περίπτωση να μην ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να πάρεις. Όλα εξαρτώνται φυσικά και από το ποσό που είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις. Γι’ αυτό πριν καταλήξεις σε κάποια απόφαση, θα πρέπει να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους που περιλαμβάνουν το εύρος της τιμής, τον προμηθευτή, τα καράτια και φυσικά την πολύτιμη πέτρα από την οποία εξαρτώνται και όλα τα προηγούμενα.

Χρυσό, λευκόχρυσο, ροζ χρυσό ή πλατίνα; Κλασικό, vintage ή πιο μοντέρνο; Διαμάντι ή κάτι άλλο; Κι αν ναι, τι άλλο; Πόσα καράτια; Πόσες πέτρες θα έχει; Πώς θα πετύχεις το νούμερο; Κι αν της είναι μεγάλο ή μικρό;

Ειδικά για το τελευταίο δε χρειάζεται να σκας. Κι αυτό γιατί μπορείς να το ανακαλύψεις εύκολα, αρκεί να ρίξεις μια ματιά σε ένα αγαπημένο της δαχτυλίδι σε μια στιγμή που δεν το φοράει. Αν δε γράφει το μέγεθος στο εσωτερικό του, μπορείς να το σχεδιάσεις σε ένα χαρτί και από κει να βρεις τη διάμετρο. Έτσι θα βρεις και το νούμερο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορείς να το αλλάξεις ή να ζητήσεις από το κατάστημα να το μικρύνουν ή να το μεγαλώσουν ακόμα και μετά την αγορά, ώστε να της ταιριάζει απόλυτα. Υπολόγισε ότι όλη αυτή η διαδικασία θα χρειαστεί γύρω στις 6 εβδομάδες μέχρι να το έχεις στα χέρια σου. Από την άλλη, αν ύστερα από την έρευνα αγοράς που θα κάνεις δε βρεις κάτι που να σου αρέσει, μπορείς πάντα να ζητήσεις να σου φτιάξουν το σχέδιο που θέλεις κατά παραγγελία. Μη νομίζεις ότι θα σου στοιχίσει ακριβότερα, ίσα ίσα που μπορεί να σου έρθει και πιο φθηνά από ό,τι αν επιλέξεις κάποιον μεγάλο οίκο κοσμημάτων. Όπως και να έχει, μη βιαστείς, γιατί μια τέτοια αγορά είναι μια από τις σημαντικότερες της ζωής σου, οπότε χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς να αγοράσεις δαχτυλίδι αρραβώνων εν μέσω lockdown εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα