Ποιους κανόνες θέτει η Βασίλισσα Ελισάβετ για τα τατουάζ στη βασιλική οικογένεια;

18:51 25/8/2019 - Πηγή: iPop

Με όλους αυτούς τους κανόνες της βασιλικής οικογένειας, θα πίστευε κανείς πως απαγορεύονται ρητά τα τατουάζ στα μέλη της… Λάθος! Ποιους κανόνες θέτει η Βασίλισσα Ελισάβετ για τα τατουάζ στη βασιλική οικογένεια; Η εγγονή της αποκαλύπτει!

Λόγω της Βασίλισσας Ελισάβετ, η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ζει μια ζωή με… ελαφρώς διαφορετικούς κανόνες, το γνωστό βασιλικό πρωτόκολλο!

Για παράδειγμα, τα καπέλα είναι υποχρεωτικά στις επίσημες εκδηλώσεις, υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για το

πώς να κάθονται οι γυναίκες, ενώ το μαύρο είναι ένα χρώμα που προτιμάται μόνο στις δύσκολες περιστάσεις.

Οι κανόνες της βασιλικής οικογένειας για τα τατουάζ

Η εγγονή της βασίλισσας Zara Tindall μόλις έδωσε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες για τους κανόνες της βασιλικής οικογένειας, όταν ρωτήθηκε εάν θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της να κάνουν τατουάζ.

«Δεν έχει κανένα τατουάζ», είπε η Zara πρόσφατα στο Saga Magazine αναφερόμενη στον σύζυγό της, Mike. «Επίσης, θα προτιμούσα κάποια απ’ τις κόρες μου να έρθει σπίτι μ’ ένα piercing παρά μ’ ένα τατουάζ, επειδή τουλάχιστον το σημάδι απ’ το σκουλαρίκι μπορεί να φύγει!».

Σημειώνεται πως η Zara Tindall έκανε τρύπα στη γλώσσα της όταν ήταν έφηβη, αποδεικνύοντας ότι ναι, ακόμα και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν το δικαίωμα να κάνουν την επανάστασή τους!

Και μπορεί η Zara να μην είναι «τόσο βασιλική» όσο ο Πρίγκιπας Harry, ο Πρίγκιπας William, η Kate Middleton και η Meghan Markle, αλλά εξακολουθεί να ακολουθεί το ίδιο βασιλικό πρωτόκολλο, όπως κι η υπόλοιπη οικογένεια, ειδικά όταν περνάει χρόνο με την Βασίλισσα Ελισάβετ!

Μ’ άλλα λόγια, θα μπορούσε ο Harry κι ο William να έχουν κρυφά τατουάζ σε σημεία που δεν φαίνονται κι απλά να μην τα έχουμε δει ποτέ!

Δες εδώ τι έπρεπε να κάνει η Meghan Markle για να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας και πόσα πράγματα απ’ τη ζωή της έπρεπε να θυσιάσει!

Δες κι αυτό:

Τι είχε πει ο William στον Harry για τη σχέση του με την Meghan Markle

Το άρθρο Ποιους κανόνες θέτει η Βασίλισσα Ελισάβετ για τα τατουάζ στη βασιλική οικογένεια; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα