Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας φόρεσε τη στολή του Spiderman ενόψει Χριστουγέννων για έναν υπέροχο σκοπό;

11:44 4/12/2022 - Πηγή: iPop

Ποιος άλλος από τη βασιλική οικογένεια θα μπορούσε να τολμήσει να τσαλακωθεί και να ντυθεί Spiderman για τις ανάγκες ενός βίντεο; Ο πρίγκιπας Harry φυσικά!

Ο Δούκας του Σάσεξ ηχογράφησε ένα χριστουγεννιάτικο μήνυμα για τα πενθούντα παιδιά του στρατού ενώ ήταν ντυμένος Spider-Man. Ο ίδιος κατέγραψε το μήνυμα για τα μέλη του Scotty’s Little Soldiers, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης για νέους που έχουν βιώσει τον θάνατο κάποιου γονέα που υπηρετούσε στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ην. Βασίλειο: Ο Πρίγκιπας Harry

κέρδισε το δικαίωμα να αμφισβητήσει την αφαίρεση της ασφάλειας της οικογένειάς του

Ο πρίγκιπας Harry ντύθηκε Spiderman για έναν καλό σκοπό

Ο Πρίγκιπας Harry γνωρίζει πολύ καλά πώς νιώθουν αυτά τα παιδιά, καθώς και ο ίδιος είχε χάσει τη μητέρα του, την πριγκίπισσα Diana το 1997.

«Hey Scotty’s Little Soldiers. Καλώς ήρθατε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι», λέει ο Δούκας του Σάσεξ στην αρχή του βίντεο.

Ελπίζω να ξεκουραστείτε λίγο πριν από τον αποψινό ενθουσιασμό. Ακούω από τον Sharky και τον George ότι υπάρχουν πέντε κακοί που πρέπει να τους σταματήσετε γιατί καταστρέφουν τα Χριστούγεννα. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, την ομαδική εργασία και το μυαλό σας για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε ακριβώς αυτό. Βρείτε τα και μην τα αφήσετε να χαλάσουν τα Χριστούγεννα.

Ταυτόχρονα, τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που μας λείπουν οι αγαπημένοι μας πολύ. Και αυτό είναι εντάξει. Αλλά την ίδια στιγμή, μπορεί να είναι δυνατό να νιώθουμε ένοχοι που διασκεδάζουμε, χωρίς τους γονείς μας. Είμαι εδώ για να σας διαβεβαιώσω ότι οι γονείς μας θέλουν πάντα να διασκεδάζουμε»

Ολοκλήρωσε το ηχογραφημένο μήνυμα – το οποίο παίχτηκε σε περισσότερα από 100 παιδιά και νέους στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο πάρτι της φιλανθρωπικής οργάνωσης – με τα εξής λόγια: «Λοιπόν, βγείτε εκεί έξω, περάστε όσο το δυνατόν καλύτερα και…Καλά Χριστούγεννα!», πριν αφαιρέσει τη μάσκα του Spider-Man για να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Το πρώτο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ Harry-Meghan είναι γεγονός- Αδημοσίευτο υλικό και συνεντεύξεις από το ζευγάρι

Πώς δημιουργήθηκε το ίδρυμα Scotty’s

Το Scotty’s ιδρύθηκε από τη χήρα Nikki Scott το 2010 μετά τον θάνατο του συζύγου της, Cpl Lee Scott, στο Αφγανιστάν τον προηγούμενο χρόνο. Η μητέρα δύο παιδιών είδε τον καταστροφικό αντίκτυπο στα παιδιά της και θέλησε να βοηθήσει άλλους που βρίσκονταν στην ίδια κατάσταση.

Ο Δούκας, ο οποίος υπηρέτησε στον στρατό για 10 χρόνια και ολοκλήρωσε δύο περιοδείες στο Αφγανιστάν, έχει υποστηρίξει τον Scotty’s από το 2017. Όταν παντρεύτηκε τη Δούκισσα του Sussex το 2018, η φιλανθρωπική οργάνωση επιλέχθηκε να επωφεληθεί από δωρεές για τον εορτασμό του γάμου τους.

Η κ. Scott ​ δήλωσε: «Είναι απίστευτο για όλους στο Scotty’s να έχουν τη συνεχή υποστήριξη του πρίγκιπα Harry. Ο ίδιος ξέρει πώς είναι να μεγαλώνεις χωρίς γονιό και καταλαβαίνει ότι υπάρχουν ορισμένες στιγμές του χρόνου που μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Τα Χριστούγεννα είναι μια από αυτές τις εποχές».

Υποβαθμίζονται κι άλλο οι πρίγκιπες Harry και Andrew; Γιατί οι βασιλικοί τους τίτλοι γίνονται αντικείμενο συζήτησης στην Βουλή;

Το Scotty’s έθεσε το θέμα του φετινού πάρτι ως «ήρωες και κακούς», ελπίζοντας ότι τα μέλη του θα μπορούσαν να συνδεθούν με φανταστικούς υπερήρωες όπως ο Spider-Man, ο Batman και ο Superman, καθώς όλοι τους έχουν βιώσει κάποια μορφή πένθους.

Μπορείς να δεις το βίντεο του πρίγκιπα Harry παρακάτω:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας φόρεσε τη στολή του Spiderman ενόψει Χριστουγέννων για έναν υπέροχο σκοπό; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα