Πιο γυμνασμένοι, πιο χαμογελαστοί και πιο σέξυ από ποτέ – Οι πυροσβέστες της Αυστραλίας επιστρέφουν με νέο ημερολόγιο που μοιράζει… εγκεφαλικά!

15:11 22/10/2022 - Πηγή: iPop

Το πιο καυτό ημερολόγιο της σεζόν επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά! Oι πυροσβέστες της Αυστραλίας ξεκίνησαν να γδύνονται για το ημερολόγιο από το 1993 προκειμένου τότε να συνεισφέρουν στα φιλανθρωπικά ιδρύματα στήριξης των παιδιών. Έκτοτε η παράδοση συνεχίζεται, κάθε χρονιά για έναν διαφορετικό καλό σκοπό.

Και τι είναι καλύτερο από ένα ημερολόγιο με χαριτωμένα ζωάκια που σου φτιάχνουν τη διάθεση κάθε φορά που τσεκάρεις την ημερομηνία; Ένα ημερολόγιο με σέξυ και ημίγυμνους πυροσβέστες που κρατούν στην αγκαλιά τους τα χαριτωμένα ζωάκια!

View this post on Instagram

A post shared by Aus Firefighter Calendar (@australianfirefighterscalendar)

Οι πυροσβέστες της Αυστραλίας ποζάρουν στο φακό για το ημερολόγιο του 2023

Από την έναρξή του το 1993, το Αυστραλιανό Ημερολόγιο Πυροσβεστών έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε ολόκληρη την Αυστραλία.

Τα έσοδα από το Ημερολόγιο του 2023 θα διατεθούν στο Συμβούλιο των Αυστραλιανών Εθελοντών Πυροσβεστικών Ενώσεων, στο Kids With Cancer Foundation, στο Byron Bay Wildlife Hospital και σε άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις στην Αυστραλία.

Επίσης, ένα ποσό από τα έσοδά του θα διατεθούν στο Rescue Rebuild, ένα πρόγραμμα ανακαίνισης του καταφυγίου της Greater Good Charities, το οποίο στρατολογεί εθελοντές από τις ΗΠΑ για να ανακαινίσουν καταφύγια ζώων, καταφύγια ενδοοικογενειακής βίας, στέγαση βετεράνων και καταφύγια αστέγων.

Οι δωρεές είναι ένας τρόπος για όσους βρίσκονται πίσω από την ιδέα αυτή, να ευχαριστήσουν τους Αμερικανούς που στήριξαν τις προσπάθειές τους όλα αυτά τα χρόνια και την άγρια ​​ζωή της Αυστραλίας κατά την καταστροφική περίοδο των πυρκαγιών της χώρας, το 2019-2020.

Όπως πάντα, οι άνθρωποι δίπλα σε όλα αυτά τα αξιολάτρευτα ζώα στις φωτογραφίες του ημερολογίου είναι πραγματικοί πυροσβέστες στην Αυστραλία, που προστατεύουν τους ανθρώπους και τον πλανήτη ως πυροσβέστες της αεροπορίας, υπάλληλοι διάσωσης της πυρκαγιάς και άτομα που βρίσκονται στο πόστο τους για τις έκτακτες ανάγκες.

Αυτές είναι μερικές από τις πιο όμορφες λήψεις που μπορεί να βρει κανείς μέσα στο φετινό ημερολόγιο:

AUSTRALIAN FIREFIGHTERS CALENDARAUSTRALIAN FIREFIGHTERS CALENDARAUSTRALIAN FIREFIGHTERS CALENDARAUSTRALIAN FIREFIGHTERS CALENDARAUSTRALIAN FIREFIGHTERS CALENDARAUSTRALIAN FIREFIGHTERS CALENDAR

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πιο γυμνασμένοι, πιο χαμογελαστοί και πιο σέξυ από ποτέ – Οι πυροσβέστες της Αυστραλίας επιστρέφουν με νέο ημερολόγιο που μοιράζει… εγκεφαλικά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα