Όσα θα σε κάνουν να καταλάβεις πως το διαζύγιο είναι κοντά

20:43 21/3/2017 - Πηγή: iPop

Δεν είναι πάντα όλα ρόδινα ακόμα κι αν δείχνουν έτσι. Πόσες φορές έχεις βγει από μια κατάσταση και αφού πέρασε καιρός και ηρέμησε είπες: «Τα σημάδια τα είχα, αλλά δεν τα έβλεπα!»; Πολλές και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην επιστρέψεις αυτό να συμβεί και στον γάμο σου. Γιατί ο γάμος θέλεις πολύ δουλίτσα η οποία γίνεται καθημερινά.

Του ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΖΑΝΑ

Τα σημάδια που θα σου δείξουν ότι το διαζύγιο είναι κοντά:

Συμφωνεί με όλα

Ευλογία; Μάλλον όχι, αφού αυτή η συμπεριφορά είναι κλασσική και στην ουσία δείχνει

αδιαφορία. Ο άντρας που έχεις δίπλα σου απλά συμφωνεί με όλα γιατί δεν θέλει να πάρει θέση και δεν τον ενδιαφέρει η όποια κατάσταση έχει να κάνει με εσένα.

Κόβει το κοινό ταμείο

Από εκεί που είχατε ένα κοινό ταμείο για τα έξοδα του σπιτιού και για όσα θέλετε να κάνετε, ξαφνικά σταματάει να συνεισφέρει σε αυτό και απλά δίνει το μερίδιο του και δεν θέλει να γνωρίζεις πως διαχειρίζεται τα υπόλοιπα χρήματα του. Με λίγο λόγια αρχίζει τις διαδικασίες και κόβει τα πρακτικά, αλλά σημαντικά, που τον δένουν μαζί σου.

Ενόχληση – Νεύρα

Από το πουθενά και για όλα. Γιατί; Γιατί είναι πιο εύκολο να βγει μαλάκας στα μάτια σου και να τον χωρίσεις εσύ παρά να έρθει και να σου κάνει μια κουβέντα. Με λίγα λόγια θέλει εσύ να κάνεις αυτό που έχει εκείνος ως επιθυμία και φοβάται να κάνει…

Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr

The post Όσα θα σε κάνουν να καταλάβεις πως το διαζύγιο είναι κοντά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα