Ορκωμοσία Biden: Το σόου που ετοιμάζουν αγαπημένοι celebrities θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Ποιος γνωστός ηθοποιός θα το παρουσιάσει;

12:04 14/1/2021 - Πηγή: iPop

Η ορκωμοσία του Joe Biden δεν αργεί, αφού ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα ορκιστεί στις 20 Ιανουαρίου και η μεγάλη βραδιά αναμένεται να είναι μοναδική, αφού όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά.

Η Αμερική προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από την εισβολή των οπαδών του Trump στο Καπιτώλιο και να διαχειριστεί την κατάσταση τη στιγμή που μόνο λίγες μέρες έχουν μείνει για την ορκωμοσία του νέου Αμερικανού Προέδρου, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου υπό αυστηρά

μέτρα ασφαλείας, ώστε να αποφευχθούν νέα επεισόδια. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως η βραδιά δε θα είναι εντυπωσιακή, αφού πολλοί γνωστοί celebrities ετοιμάζουν ένα μοναδικό σόου που θα μεταδοθεί σε όλη τη χώρα.

Ο Donald Trump γίνεται ο πρώτος Αμερικανός Πρόεδρος που παραπέμπεται για δεύτερη φορά. Τι σημαίνει πρακτικά η παραπομπή του;

Τι αναμένουμε να δούμε, λοιπόν, στην ορκωμοσία του Joe Biden και ποιος θα την παρουσιάσει;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joe Biden (@joebiden)

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ετοιμάζεται μία ειδική εκπομπή που θα προβληθεί ταυτόχρονα σε όλα τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα στις 20 Ιανουαρίου το βράδυ και θα αντικαταστήσει τους καθιερωμένους εορτασμούς με αφορμή την τελετή ορκωμοσίας. Να θυμίσουμε πως οι εορτασμοί αυτοί ακυρώθηκαν φέτος εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ποιος θα την παρουσιάσει;

Όπως όλα δείχνουν, ο παρουσιαστής της βραδιάς δε θα είναι άλλος από τον γνωστό ηθοποιό Tom Hanks. Η εκπομπή αυτή θα ονομάζεται «Celebrating America» και θα προβληθεί στις 20 Ιανουαρίου – από τις 20.30 έως τις 22.00 ET – από τα τηλεοπτικά δίκτυα ABC, CNN, NBC, CBS και MSNBC, όπως και από το δίκτυο στο YouTube της επιτροπής ορκωμοσίας.

Στο πρόγραμμα αυτό θα αποδοθεί φόρος τιμής και στους “ήρωες” της πανδημίας που μάχονται για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Ωστόσο, ο Tom Hanks δε θα είναι μόνος του στο σόου. Στη μοναδική αυτή βραδιά θα βρίσκονται και η Demi Lovato, ο Justin Timberlake, ο Bon Jovi και πολλοί ακόμα celebrities, μερικών των οποίων οι εμφανίσεις ίσως προβληθούν βιντεοσκοπημένες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Ο Justin Timberlake αναφέρει ότι αυτός και ο Ant Clemons – ο οποίος θα βρίσκεται πιθανότατα στο σόου – έγραψαν μαζί το κομμάτι “Better Days”, προσθέτοντας ότι ηχογράφησε το τελευταίο φωνητικό για το τραγούδι την εκλογική βραδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Timberlake (@justintimberlake)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ορκωμοσία Biden: Το σόου που ετοιμάζουν αγαπημένοι celebrities θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Ποιος γνωστός ηθοποιός θα το παρουσιάσει; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ορκωμοσία Biden, Ποιος,orkomosia Biden, poios