Όλοι μιλούν για την ερωτική εξομολόγηση της Παπαρίζου στον Ανδρέα Καψάλη

10:59 14/12/2019 - Πηγή: iPop

Η Έλενα Παπαρίζου στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή After Dark στον ΣΚΑΪ, δεν φοβήθηκε να μιλήσει για όλα. Και μάλιστα, η ερωτική της εξομολόγηση προς τον σύντροφό της έγινε θέμα συζήτησης!

Καλεσμένη η Έλενα Παπαρίζου στον Θέμη Γεωργαντά δεν θα γινόταν να μη μιλήσει και για τα προσωπικά της και συγκεκριμένο τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη.

Η τραγουδίστρια είναι παντρεμένη εδώ και περίπου 5 χρόνια με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι πολιτικός μηχανικός και καμία σχέση δεν έχει με τη showbiz. Η Έλενα τον λατρεύει και εύχεται να ζήσει όλη της τη ζωή μαζί του!

Έχει βρει τις ισορροπίες και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Όταν ο Θέμης τη ρώτησε αν συμβουλεύεται τον Ανδρέα για τα επαγγελματικά της, η απάντησή της ήταν καταφατική.

Αρκετές φορές συμβουλεύομαι τον Ανδρέα στα επαγγελματικά μου. Ειδικά όταν προβληματίζομαι επειδή έχει έναν άλλο τρόπο που σκέφτεται, μια ορθή λογική και προσέγγιση για τα πράγματα.. Εμένα σαν καλλιτέχνη με πιάνουν τα καλλιτεχνικά μου, τα ευαίσθητα και οι τρέλες μου. Κάποια στιγμή είναι ωραία να μου λέει πως ένα και ένα κάνουν δύο

Πώς μπορεί ένας άνθρωπος που δεν ανήκει στην showbiz να προσαρμοστεί στη ζωή της Έλενας Παπαρίζου;

Πιο πολύ είναι να μπορούμε να προσαρμοστούμε στα ωράρια, γιατί στο σπίτι δεν τριγυρνά και είμαι η Παπαρίζου. Είμαι η Έλενα. Ειδικά όσον αφορά τον Ανδρέα εύχομαι να ζήσουμε μαζί όλη μας τη ζωή

Όπως είπε η τραγουδίστρια, όμως, χρειάζεται αγώνας. Πρέπει να αγωνίζεσαι κάθε μέρα για αυτό, για να είναι καλή η σχέση σου.

Πάντα θα τον αγαπάω αυτό τον άνθρωπο, πραγματικά. Το έχω πει ξανά, αλλά πραγματικά το εννοώ, να είναι καλά η οικογένεια και το περιβάλλον του που δημιούργησαν και έπλασαν αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο

Να σημειώσουμε πως η Έλενα Παπαρίζου είναι περίπου 5 χρόνια παντρεμένη με τον Ανδρέα Καψάλη, έναν γάμο που έκαναν υπό άκρα μυστικότητα. Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη της συνέντευξη η τραγουδίστρια «αν θέλεις να μην σε πάρουν χαμπάρι, δεν σε παίρνουν… Θέλαμε να κρατήσουμε το γάμο μας μόνο για εμάς και τους δικούς μας και το καταφέραμε. Δεν είπαμε τίποτα σε κανέναν άλλον, παρά μονάχα στις οικογένειές μας, γι’ αυτό και κρατήθηκε μυστικό».

Η Έλενα Παπαρίζου διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, επαγγελματικά και συναισθηματικά κι εμείς της ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα.

Δες και αυτό:

Απίστευτο reunion! Οι «Antique» 20 χρόνια μετά και το γλυκό μήνυμα της Παπαρίζου!

Το άρθρο Όλοι μιλούν για την ερωτική εξομολόγηση της Παπαρίζου στον Ανδρέα Καψάλη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα