Οι καλύτερες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με iPhone ή iPad για το 2017 θα σε αφήσουν εντυπωσιασμένο

13:08 1/7/2017 - Πηγή: iPop

Τα IPPA awards γιορτάζουν τις καλύτερες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με iPhone ή iPad και μας εντυπωσιάζουν και φέτος!

Στους κανόνες του διαγωνισμού συμπεριλαμβάνεται ότι απαγορεύεται να έχει χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία της φωτογραφίας κάποιο software όπως το Photoshop – κανόνας ο οποίος κάνει τις φωτογραφίες να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές!

Συνολικά

διαγωνίστηκαν οι φωτογράφοι σε 18 κατηγορίες σε καθεμία παό τις οποίες δόθηκαν 3 βραβεία.

Εμείς επιλέξαμε τις αγαπημένες μας και τις μοιραζόμαστε μαζί σου!

Ο Szymon Felkel από το Ενδιμβούργο ταξιδεύει με στόχο να βγάζει φωτογραφίες και να μην χάνει ευκαιρίες. Κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία “Children” για την φωτογραφία του με τίτλο, “Children’s curiosity».

Picture: IPPA / Juan Carlos Castañeda

Ο Juan Carlos Castañeda κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία του με την φωτογραφία με τίτλο “The America I know”. Ο Juan campaigns κατά των αδικιών κατά της ανθρωπότητας και εργάζεται ως συγγραφέας, σκηνοθέτης και κινηματογραφιστής.

Picture: IPPA / Gabriel Ribeiro

Ο Gabriel Ribeiro μας έκανε να τον λατρέψουμε από την συγκεκριμένη του φωτογραφία στη κατηγορία πορτραίτα όπου και κέρδισε την πρώτη θέση (όχι άδικα!!).

Picture: IPPA / Dina Alfasi

Η Dina Alfasi, η οποία έιναι μαμά και αρχιτέκτονας από το Ισραηλ κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία “People”.

Picture: IPPA / Samuel Nacar

Ο Samuel Nacar κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία “News/events” για την φωτογραφία του με τίτλο “The nomads of Europe”. Στην πραγματικότητα απαθανάτισε την αρχή του διωγμού από τον προσφυγικό καταυλισμό στη βόρεια Γαλλία.

Photo:Picture: IPPA / DINA ALFASI / SZYMON FELKEL

The post Οι καλύτερες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με iPhone ή iPad για το 2017 θα σε αφήσουν εντυπωσιασμένο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα