Οι Έλληνες Celebrities τιμούν την ημέρα της Εθνικής Εορτής μέσα από τις αναρτήσεις τους στο Instagram

18:55 28/10/2020 - Πηγή: iPop

Σήμερα, Τετάρτη 28/20/2020, η Εθνική μας γιορτή ήταν πολύ διαφορετική λόγω της πανδημίας. Οι Έλληνες Celebrities έκαναν αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram προκειμένου να τιμήσουν τη σημερινή μέρα.

Οι Έλληνες Celebrities έκαναν αναρτήσεις για την 28η Οκτωβρίου

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέβασε μία φωτογραφία με τον ίδιο να κρατάει την ελληνική σημαία και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας “Χρόνια Πολλά Έλληνες’

View
this post on Instagram

Χρόνια Πολλά Έλληνες…

A post shared by Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis) on Oct 28, 2020 at 4:30am PDT

Ο Χάρης Χριστόπουλος έκανε μία από τις αγαπημένες μας και πολύ γλυκές αναρτήσεις καθώς ανέβασε μία φωτογραφία με το μωρό του αγκαλιά τυλιγμένο με την ελληνική σημαία και στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

Χριστοπουλάκι μου, τιμή και δόξα σε αυτούς που έπεσαν, για να είσαι εσύ ελεύθερος σήμερα. Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό γιε μου

View this post on Instagram

Χριστοπουλάκι μου, τιμή και δόξα σε αυτούς που έπεσαν, για να είσαι εσύ ελεύθερος σήμερα. Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό γιε μου….

A post shared by Harris Christopoulos (@harrischristopoulos) on Oct 28, 2020 at 1:47am PDT

Η Βίκυ Καγιά ανέβασε μία φωτογραφία, που όχι μόνο φαινόταν η ελληνική σημαία αλλά είχε και τα υπέροχα νερά της θάλασσας για φόντο. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας “Ελλάδα μου”.

View this post on Instagram

Ελλάδα μου! #28οκτωβρίου #οχι #proudtobegreek

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_) on Oct 28, 2020 at 12:28am PDT

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε με ένα video την ελληνική σημαία να κυματίζει και ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε “Χρόνια πολλά σε ένα έθνος που όταν λέει ΟΧΙ, το εννοεί!”.

View this post on Instagram

Χρόνια πολλά σε ένα έθνος που όταν λέει ΟΧΙ, το εννοεί! #Greece (video & caption by @mvernicos )

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Oct 28, 2020 at 2:15am PDT

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι Έλληνες Celebrities τιμούν την ημέρα της Εθνικής Εορτής μέσα από τις αναρτήσεις τους στο Instagram εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα