Οι ειδήσεις της ημέρας με μια ματιά | Όσα πρέπει να ξέρεις σήμερα

07:35 15/3/2017 - Πηγή: iPop
| Όσα

Οι ειδήσεις τρέχουν κι εσύ πολλές φορές δεν τις προλαβαίνεις. Παρόλα αυτά, θέλεις να μείνεις ενημερωμένος και να ξέρεις τι συμβαίνει γύρω σου, χωρίς, όμως, να χρειαστεί να στηθείς μπροστά στην τηλεόραση για ώρες, ούτε ν’ ανοίξεις 15 διαφορετικά άρθρα.

Γι’ αυτό το iPop.gr συγκέντρωσε όλα τα σημαντικά τα οποία πρέπει να ξέρεις για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαρτίου, για να μην νιώθεις χαμένος ανάμεσα στις ειδήσεις.

Συννεφιά
και τοπικές βροχές. Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα, Τετάρτη, σ’ όλη την χώρα με βροχές μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ.

Στις κάλπες οι Ολλανδοί. Σημαντική για όλη την Ευρώπη είναι η σημερινή εκλογική αναμέτρηση στην Ολλανδία, η οποία εγκαινιάζει έναν ιστορικής σημασίας εκλογική κύκλο για την Ε.Ε. Η εκλογική μάχη αναμένεται να είναι δύσκολη καθώς οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως κανένα κόμμα δε λαμβάνει πάνω απ’ το 20%, ενώ γίνεται υπό τη σκιά της διπλωματικής αντιπαράθεσης με την Τουρκία.

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στο βιβλιοπωλείο του Α. Γεωργιάδη. Στο στόχαστρο βρέθηκε το βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά. Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη τα ξημερώματα. Οι πυροτεχνουργοί βρήκαν τρία γκαζάκια διαρρηγμένα, τα οποία είχαν εκραγεί και πέντε διογκωμένα, τα οποία δεν είχαν εκραγεί.

Στο στόχαστρο των Γαλλικών Αρχών Fillon και Macron. Κι επίσημα τέθηκε υπό έρευνα και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τις πιθανές αργομισθίες της συζύγου του και των δύο παιδιών του ο υποψήφιος Πρόεδρος της Γαλλίας, Francois Fillon, λίγες εβδομάδες πριν τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στην χώρα. Παράλληλα, η γαλλική Δικαιοσύνη διέταξε έρευνα σε βάρος του Emmanuel Macton, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν επέδειξε εύνοια σε εταιρεία σε ταξίδι που πραγματοποίησε τον Ιανουάριο του 2016 στο Λας Βέγκας όσο ήταν υπουργός Οικονομίας.

Διαβουλεύσεις με το βλέμμα στο Eurogroup. Προσπάθειες για σύγκλιση γίνονται απ’ την πλευρά της Κυβέρνησης και των Θεσμών, με τις συζητήσεις για την δεύτερη αξιολόγηση να συνεχίζονται μέσω τηλεδιασκέψεων και σε τεχνικό επίπεδο, ωστόσο, οι ελπίδες για συμφωνία μέχρι το Eurogroup της Δευτέρας μειώνονται, καθώς τα ανοιχτά μέτωπα παραμένουν.

The post Οι ειδήσεις της ημέρας με μια ματιά | Όσα πρέπει να ξέρεις σήμερα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα