Οι αγρότες στους δρόμους- Ποιες οδοί δόθηκαν στην κυκλοφορία και ποιες θα κλείσουν την Τετάρτη

21:11 24/1/2017 - Πηγή: iPop

Στην κυκλοφορία δόθηκαν οι εθνικοί οδοί που είχαν κλείσει κατά τη διάρκεια της ημέρας απ’ τους αγρότες, ενώ οι ίδιοι ετοιμάζονται για νέες κινητοποιήσεις την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, στην κυκλοφορία δόθηκε η εθνική οδός Πατρών- Κορίνθου και η Λάρισας- Κοζάνης το βράδυ της Τρίτης μετά τον 2ωρο αποκλεισμό τους απ’ τους αγρότες και τα μπλόκα που έστησαν με τα τρακτέρ τους.

Η νέα εθνική οδός Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου άνοιξε,

ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δρόμος θα κλείσει εκ νέου την Τετάρτη και την Πέμπτη από τις 17:00 έως 19:00. Την Πέμπτη οι αγρότες θα λάβουν αποφάσεις για τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους.

Παράλληλα, οι αγρότες αποχώρησαν απ’ την εθνική οδό Λάρισας-Κοζάνης.

Την Τετάρτη οι αγρότες από το Δαμάσι θα αποκλείσουν και την παλιά εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης. Ακόμα παραμένει αδιευκρίνιστο εάν ο αποκλεισμός θα επαναληφθεί στο ίδιο σημείο και στη νέα εθνική.

Το μέτωπο στην Κρήτη

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι στην Κρήτη απέκλεισαν συμβολικά για δέκα λεπτά την εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου στο ύψος του κόμβου «Μεγάλα Χωράφια».

Οι συμμετέχοντες στις κινητοποιήσεις στην Κρήτη απηύθυναν κάλεσμα συμμετοχής στον αγώνα τους και σε άλλους αγρότες την Τετάρτη στις 12:00. Εκείνη την ώρα θα αποκλείσουν για λίγα λεπτά την εθνική οδό.

Θυμίζουμε, πως την Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεγάλη έξοδος αγροτών στους δρόμους και συγκεκριμένα σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Φάρσαλα και Λάρισα στον κόμβο της Νίκαιας. Μέχρι τότε τα σωματεία έχουν δηλώσει, πως οι συγκεντρώσεις θα περιοριστούν στις πλατείες των χωριών.

Photo: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

The post Οι αγρότες στους δρόμους- Ποιες οδοί δόθηκαν στην κυκλοφορία και ποιες θα κλείσουν την Τετάρτη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα