Οι Bennifer πόζαραν στο κόκκινο χαλί πιο ερωτευμένοι από ποτέ κι εμείς λιώσαμε!

10:45 11/9/2021 - Πηγή: iPop

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ανταλλάσσουν τα πρώτα τους δημόσια φιλιά στο κόκκινο χαλί του 78ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας “The Last Duel”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης. Αυτή είναι η πρώτη κοινή εμφάνιση σε επίσημη εκδήλωση, από τον Απρίλιο, όπου επανασυνδέθηκαν μετά το χωρισμό της Jennifer

με τον πρώην σύντροφό της, Alex Rodriguez. 

Μετά από 18 χρόνια οι Bennifer επέστρεψαν στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση, σε επίσημη εκδήλωση, και δε θα σου κρύψω πως όλοι εμείς εδώ στο iPop είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι!

Jennifer Lopez και Ben Affleck κοινή εμφάνιση στο 78ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις! Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Η Jennifer Lopez, εντυπωσιακή όπως πάντα, κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με μια λευκή, μακριά δημιουργία του Georges Hobeika με βαθύ ντεκολτέ και ολοκλήρωσε το look της με κοσμήματα Cartier και κίτρινα διαμάντια. Ο Ben Affleck, από την άλλη, επέλεξε για την πρεμιέρα του ένα σέξι μαύρο κοστούμι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Μπορούμε να παραδεχτούμε πως περιμέναμε αυτή τη στιγμή πώς και πώς, καθώς το ζευγάρι την προηγούμενη μέρα, εθεάθη να κατευθύνεται προς το Φεστιβάλ με ένα θαλάσσιο ταξί, ζώντας τον έρωτά τους!

Οι Bennifer περπάτησαν για τελευταία φορά μαζί σε κόκκινο χαλί το 2003, όταν παρακολούθησαν την πρεμιέρα της ταινίας τους “Gigli”. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν εκείνη την εποχή, αλλά επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους τον επόμενο χρόνο.

Το ζευγάρι φρόντισε, αυτή τη φορά, να δώσει φλογερά φιλιά ποζάροντας στους φωτογράφους που απαθανάτισαν τη σπάνια αυτή εμφάνιση, κάτι που και οι δύο απέφευγαν επίμονα πίσω στο χρόνο όταν ζούσαν την πρώτη φάση του έρωτά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jlo (@jlothelove)

Οι fans παρατήρησαν στα social ότι ο Ben και η Jeniffer κρατήθηκαν χέρι χέρι σε όλη τη διαδρομή, μια λεπτομέρεια που σχολιάστηκε τρυφερά από όλους!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη USA TODAY (@usatoday)

Δες το παρακάτω βίντεο και μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για την κοινή εμφάνισή τους:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι Bennifer πόζαραν στο κόκκινο χαλί πιο ερωτευμένοι από ποτέ κι εμείς λιώσαμε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα