Ο Βασίλης Κικίλιας αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν με την Τζένη Μπαλατσινού

11:46 31/8/2020 - Πηγή: iPop

Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες μέρες από τότε που έγινε γνωστό πως Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού θα γίνουν γονείς! Η ανακοίνωση έγινε απ’ τους ίδιους μέσα απ’ τα social media. Τώρα, ο υπουργός Υγείας αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η Τζένη Μπαλατσινού!

Η Τζένη Μπαλατσινού θα γίνει για τέταρτη φορά μανούλα, ενώ όπως αποκάλυψε η Άννα Σταματιάδου στο δελτίο ειδήσεων του Star, το ζευγάρι θα κρατάει στην

αγκαλιά του το μωράκι του τα Χριστούγεννα.

Οι δυο τους, όλο αυτό το διάστημα, διατηρούν πολύ χαμηλούς τόνους και δεν προκαλούν, προτιμώντας μια ήσυχη ζωή.

Φυσικά, όμως, δεν γινόταν πλέον να μην αποκαλύψουν τα χαρμόσυνα νέα στον κόσμο.

Ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η Τζένη Μπαλατσινού;

Ο Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή της Χριστίνας Κοραή και του Δημήτρη Τάκη, Μπρα ντε φερ, αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν να γεννηθεί σε λίγους μήνες.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, λοιπόν, ο Υπουργός Υγείας, θα έχουμε σύντομα τον… Κικίλια junior, αφού η Τζένη Μπαλατσινού περιμένει αγοράκι!

«Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένεια μας μεγαλώνει. Είμαστε ευτυχείς,γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη», είχε γράψει ο ίδιος στην ανάρτησή του, με την οποία είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της συζύγου του.

View this post on Instagram

Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένεια μας μεγαλώνει @jennybalatsinou ❤️Είμαστε ευτυχείς,γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη

Keywords
Τυχαία Θέματα