Ο τρόπος που κάθεσαι στην καρέκλα μαρτυρά τον χαρακτήρα σου

12:50 10/1/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί να μην το έχεις προσέξει, αφού το κάνεις ασυναίσθητα. Αλλά ο τρόπος που κάθεσαι στην καρέκλα μαρτυρά πολλά για τον χαρακτήρα σου και τη στάση σου απέναντι στα πράγματα και τη ζωή.

Όλοι έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο που καθόμαστε στην καρέκλα και ο καθένας βολεύεται διαφορετικά. Κι, όμως, ο τρόπος που κάθεσαι στην καρέκλα μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία για τον χαρακτήρα σου όσο κι αν εσύ δεν τα αντιλαμβάνεσαι.

Με τα χέρια ή τα πόδια σταυρωμένα, πιο στητά ή πιο χύμα… ο καθένας έχει

επιλέξει τον τρόπο που τον βολεύει.

Δες τι μαρτυρά ο τρόπος που κάθεσαι στην καρέκλαΣε όρθια θέση

Είσαι ένας άνθρωπος με έντονη θέληση και αυτοπεποίθηση που ποτέ δεν αμφιβάλλεις για σένα, τις αποφάσεις σου και τις ενέργειές σου. Θέλεις να τα ξέρεις όλα και να έχεις τον έλεγχο. Την ίδια στιγμή βασίζεσαι στην επικοινωνία με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους και προσπαθείς να βρεις υποστήριξη τις δύσκολες στιγμές.

Γέρνεις προς τα πίσω

Είσαι ένα ευαίσθητο άτομο που προσπαθεί να μην παραμείνει αδιάφορο με τα συναισθήματα των άλλων. Κατά κανόνα, είσαι προσεκτικός στις αποφάσεις και τις ενέργειές σου αναλύεις τα πάντα. Πριν κάνεις κάτι σημαντικό, παρακολουθείς την κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα, συγκρίνοντας τα υπέρ και τα κατά.

Γέρνεις προς τα εμπρός

Ενδιαφέρεσαι για πολλά και διάφορα πράγματα. Είσαι περίεργος και ανοιχτός για να κάνεις νέες γνωριμίες. Δίνεις έμπνευση στους άλλους, κάνεις κομπλιμέντα και επαινείς τον συνομιλητή σου εάν το θεωρείς κατάλληλο κι απαραίτητο!

Με ενωμένα τα πόδια

Με την πρώτη ματιά, φαίνεσαι ένα ψυχρό άτομο, αλλά όταν οι άνθρωποι σε γνωρίσουν βλέπουν μια εντελώς διαφορετική πλευρά σου που περιέχει την καλοσύνη, την φιλία και την ειλικρίνεια. Είσαι ακριβής, σχολαστικός και προτιμάς να έχεις ένα σχέδιο για όλα.

Πόδια σταυρωμένα

Είσαι ένα άτομο που έχει έναν σκοπό στη ζωή και συχνά παρουσιάζεις έντονες ηγετικές ικανότητες. Πάντα προσπαθείς να μείνεις ενήμερος για όλα και επιθυμείς να τα έχεις όλα και όλους υπό έλεγχο. Είσαι ανοιχτός σε νέους φίλους αλλά μάλλον ζηλεύεις στις σχέσεις.

Πόδια σταυρωμένα Vol 2!

Είσαι μετριόφρων και ντροπαλός ειδικά μπροστά σε αγνώστους. Δεν έχεις ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση ενώ προσπαθείς να κρύψεις τα συναισθήματά σου απ’ τους άλλους, γι ‘αυτό θεωρείσαι συχνά ένα κλειστό άτομο.

Χέρια σταυρωμένα

Είσαι ένας σοβαρός άνθρωπος με έντονο χαρακτήρα. Οι σκέψεις σου είναι βαθυστόχαστες και μπορείς να βυθιστείς σε αυτές εύκολα. Παρά το ότι αισθάνεσαι σίγουρος και βέβαιος για σένα και τις αποφάσεις σου, δεν βιάζεσαι να ανοιχτείς σε άλλους ανθρώπους.

Με τα χέρια ανάμεσα στα πόδια

Είσαι πολύ ευγενικός, ευαίσθητος και καλός. Δεν αγνοείς τα προβλήματα άλλων ανθρώπων, αντιδρώντας αμέσως και προσπαθώντας να δώσεις κάθε δυνατή βοήθεια. Ταυτόχρονα, είσαι μάλλον ντροπαλός και συχνά αμφισβητείς τα λόγια και τις αποφάσεις σου.

Με τα χέρια κλειδωμένα

Είσαι πολύ συναισθηματικός, παρορμητικός, ανοιχτός και φιλικός. Είσαι χαρούμενος και προσπαθείς πάντα να είσαι αισιόδοξος και να μοιράζεσαι αυτήν την αισιοδοξία με άλλους ανθρώπους. Οι άνθρωποι εμπνέονται από την επικοινωνία σας και παίρνουν θετική ενέργεια και δεν είσαι ποτέ μόνος σου!

Οι 4 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου

Κάνε και αυτό το τεστ:

Πες μας ποια εικόνα σε απωθεί περισσότερο, να σου πούμε τι κρύβεις απ’ τον εαυτό σου!

Illustrator Ekaterina Gapanovich for BrightSide.me

Το άρθρο Ο τρόπος που κάθεσαι στην καρέκλα μαρτυρά τον χαρακτήρα σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα