Ο σκηνοθέτης του «Black Panther» μοιράζεται τα τελευταία λόγια του Chadwick Boseman λίγο πριν από τον θάνατό του

11:46 7/11/2022 - Πηγή: iPop

Ο Ryan Coogler φέρνει στο μυαλό του την τελευταία του συνομιλία με τον Chadwick Boseman και μας συγκινεί. Τι αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης για τον ηθοποιό και όλες τις στιγμές που πέρασαν μαζί;

Σε ένα επεισόδιο του podcast Wakanda Forever: The Official Black Panther, ο σκηνοθέτης του Black Panther θυμήθηκε την «τελευταία συνομιλία» του με τον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος πέθανε από καρκίνο του παχέος εντέρου

τον Αύγουστο του 2020 σε ηλικία 43 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chadwick Boseman (@chadwickboseman)

Πέθανε ο Chadwick Boseman ή αλλιώς Black Panther

Chadwick Boseman – Θάνατος: Η τελευταία του συνομιλία με τον σκηνοθέτη του

Συγκεκριμένα, ο Coogler σημείωσε ότι τηλεφώνησε στον Boseman «για να τον ρωτήσω αν ήθελε να διαβάσει το σενάριο πριν πάρω σημειώσεις από το στούντιο».

«Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε. Άφησε την τελευταία του πνοή λίγες εβδομάδες μετά», συνέχισε.

Έχοντας συγκινηθεί με την ανάμνηση αυτή, αποκάλυψε: «Μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν ξαπλωμένος όταν μιλούσαμε. Έδιωξε την Simone επειδή της είπε ότι δεν ήθελε να ακούσει τίποτα που θα μπορούσε να τον βάλει σε μπελάδες».

«Δεν ήθελε να φύγει. Μπορούσα να καταλάβω ότι κάτι έχει συμβεί», πρόσθεσε.

Ο Coogler είπε, επίσης, ότι ο αγαπημένος ηθοποιός αρνήθηκε να διαβάσει το σενάριο της συνέχειας της ταινίας ισχυριζόμενος ότι δεν ήθελε να εμποδίσει το στούντιο να εξελιχθεί.

«Αργότερα έμαθα ότι ήταν πολύ κουρασμένος για να διαβάσει το οτιδήποτε», θυμάται ο Coogler.

Η τελευταία συνομιλία τους περιελάμβανε, επίσης, μια συζήτηση για τα σχέδια του Boseman για τον γάμο του, καθώς «μιλούσε για το πόσοι άνθρωποι θα ερχόντουσαν», σύμφωνα με τον Coogler. Ο Boseman ρώτησε τον Coogler και για το παιδί του, αφού δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο baby shower του σκηνοθέτη και της συζύγου του Zinzi Evans.

H Marvel ανακοίνωσε όλες τις νέες ταινίες μέχρι το 2025!

Τις επόμενες εβδομάδες, ο Coogler έλαβε μια κλήση από τον manager του Charles King για να τον ενημερώσει για τον θάνατο του Boseman.

«Δεν ήθελα να το πιστέψω, οπότε τηλεφώνησα στον Denzel και του μίλησα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν φήμη, γι’ αυτό έστειλα μήνυμα στον Chad. Ήμουν σε άρνηση», εξήγησε.

«Όλα στον χαρακτήρα του Chad ήταν μοναδικά», συνέχισε. «Το πώς έζησε και το πώς πέθανε ήταν μοναδικό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chadwick Boseman (@chadwickboseman)

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Entertainment Weekly τον περασμένο μήνα, ο σκηνοθέτης μοιράστηκε ότι δεν ήξερε αν θα μπορούσε να συνεχίσει να κάνει ταινίες μετά τον θάνατο του Boseman.

«Ήμουν σε ένα σημείο που σκέφτηκα: “Τελείωσα με αυτές τις ταινίες”. Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να κάνω μια άλλη ταινία Black Panther, γιατί πόνεσε πολύ», αποκάλυψε. 

Και πρόσθεσε, «Υπάρχει αυτή η ιδέα της θλίψης και του έντονου συναισθήματος σαν να έρχεται ένα τεράστιο κύμα κατά πάνω σου. Μερικές φορές ένα κύμα μπορεί να σε απομακρύνει εκεί που χάνεις τον έλεγχό του. Νομίζεις ότι έχεις τον έλεγχο, αλλά το νερό μπορεί πάντα να σου υπενθυμίζει ότι δεν είναι έτσι ακριβώς η πραγματικότητα».

Το Black Panther: Wakanda Forever κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο σκηνοθέτης του «Black Panther» μοιράζεται τα τελευταία λόγια του Chadwick Boseman λίγο πριν από τον θάνατό του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα