Ο Πρόεδρος της Βουλής θέλει να παραπέμψει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη Δικαιοσύνη

17:10 18/2/2016 - Πηγή: iPop

Στη Δικαιοσύνη επιθυμεί να παραπέμψει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά και Ηλία Κασιδιάρη, ο Νίκος Βούτσης ο οποίος κατέθεσε στο επιστημονικό συμβούλιο της Βουλής ερώτημα για την παράνομη μαγνητοσκόπηση απόρρητης συνεδρίασης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής,

πήρε την πρωτοβουλία να απευθύνει το ερώτημα για τη στάση την οποία πρέπει να κρατηθεί απέναντι στις έκνομες ενέργειες που γίνονται από τους βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος, εστιάζοντας στην παράνομη μαγνητοσκόπηση της συνεδρίασης στην οποία υπέπεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο Ν. Βούτσης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εξετάζει πέρα από τις νομικές διαδικασίες για την αντιμετώπιση του φαινομένου ζήτησε και την δυνατότητα προσφυγής στη Δικαιοσύνη.

Αξίζει να τονιστεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που βουλευτές της Χρυσής Αυγής υποπίπτουν στο αδίκημα της παράνομης μαγνητοσκόπησης, καθώς και στο παρελθόν είδαν δώσει στη δημοσιότητα το πολυσυζητημένο video Μπαλτάκου.

Τι συνέβη την Τετάρτη στη Βουλή;

Ένταση σημειώθηκε όταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας, επιτέθηκαν στον Πάνο Καμμένο.

Την ώρα που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ενημέρωνε τα μέλη της για τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό, αλλά και για τις περιπολίες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς και Ηλίας Κασιδιάρης ανέβασαν τους τόνους και αποκάλεσαν προδότες τον Π. Καμμένο, αλλά και τους επιτελείς των ενόπλων δυνάμεων που ήταν παρόντες.

Ενώ παράλληλα ο Ηλίας Κασιδιάρης μαγνητοσκοπούσε με το κινητό του το επεισόδιο.

photo:Nick Paleologos / SOOC

The post Ο Πρόεδρος της Βουλής θέλει να παραπέμψει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη Δικαιοσύνη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα