Ο Πρίγκιπας Louis έγινε 3 ετών και η Kate Middleton τον απαθανατίζει… εν δράσει!

14:54 23/4/2021 - Πηγή: iPop

Ο Πρίγκιπας Louis έχει γενέθλια σήμερα 23 Απριλίου και η μητέρα του, Kate Middleton, για ακόμα μια φορά ανέλαβε τον ρόλο της φωτογράφου και τον απαθανάτισε εν δράσει!

Η περήφανη μαμά λατρεύει να φωτογραφίζει τα παιδιά της και σχεδόν κάθε φωτογραφία με τα παιδιά που ανεβάζει το πριγκιπικό ζεύγος στο Instagram του είναι τραβηγμένη απ’ την ίδια!

Στη νέα

του πόζα, ο αξιολάτρευτος Πρίγκιπας Louis ποζάρει ενώ είναι καβάλα στο ποδήλατό του, λίγο πριν πάει στον παιδικό σταθμό για πρώτη φορά. Η φωτογραφία τραβήχτηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα απ’ την Kate.

Ο νεαρός Πρίγκιπας ξεκίνησε το σχολείο στο Willcocks Nursery School του Λονδίνου, δηλαδή στο ίδιο σχολείο που είχε πάει και η αδερφή του.

Ο λογαρισμός του kensingtonroyal στο Instagram δημοσίευσε τη φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλια του μικρού, ενώ στη λεζάντα της εικόνας υπάρχουν και οι απαραίτητες ευχές για τον Louis, ο οποίος γίνεται 3 ετών:

Τριών αύριο! Η φωτογραφία λήφθηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα από τη Δούκισσα πριν φύγει για την πρώτη του μέρα στο νηπιαγωγείο. Ο Δούκας και η Δούκισσα είναι στην ευχάριστη θέση να μοιράζονται μια νέα εικόνα του Πρίγκιπα Louis.

Την ίδια φωτογραφία έκανε ποστ και το account theroyalfamily για να ευχηθεί στο μικρότερο μέλος της οικογένειας του William και της Kate.

Ο Πρίγκιπας Louis έχει γενέθλια κι αυτή είναι η νέα του φωτογραφία: View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Ο νεαρός Πρίγκιπας μοιάζει πολύ με τον αδερφό του, George, ενώ ειδικά σε παλαιότερες φωτογραφίες τους είναι ίδιοι! Μεγαλώνοντας βλέπουμε ότι έχει περισσότερο τα χρώματα της μητέρας του, αφού δεν είναι τόσο ξανθός όσο ήταν ο αδερφός του στην ηλικία του, αλλά η ομοιότητα στα πρόσωπά τους είναι εμφανής!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Πρίγκιπας Louis έγινε 3 ετών και η Kate Middleton τον απαθανατίζει… εν δράσει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα