Ο πρίγκιπας Harry μιλά εκ μέρους της πριγκίπισσας Diana και στέλνει μία συγκινητική επιστολή για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

20:30 1/12/2021 - Πηγή: iPop

Ο πρίγκιπας Harry μιλάει για άλλη μία φορά εκ μέρους της αείμνηστης μητέρας του, πριγκίπισσας Diana και συγκινεί.

Ο Δούκας του Sussex καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει σε ένα κίνημα για να διασφαλίσει ότι η τα ευρήματα της επιστήμης για τον HIV και τον COVID-19 θα φτάσουν σε όλους όσους τα χρειάζονται.

Ο πρίγκιπας Harry μισεί το «Megxit» και αυτός είναι ο λόγος

Η επιστολή του πρίγκιπα Harry για την Παγκόσμια Ημέρα
κατά του AIDS συγκινεί

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Harry έγραψε μια επιστολή και παρουσίασε μια ταινία προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS την Τετάρτη, 01/12, για να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους σχετικά με τον αγώνα κατά του HIV και του AIDS – έναν αγώνα που υποστήριζε και η μητέρα του. Η Diana ήταν στην πρώτη γραμμή στην προσπάθεια να σπάσει το στίγμα που βιώνουν οι άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τον ιό HIV και το AIDS.

«Τιμούμε εκείνους των οποίων η ζωή κόπηκε απότομα και επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας σε μια επιστημονική κοινότητα που έχει εργαστεί ακούραστα ενάντια σε αυτήν την ασθένεια», γράφει ο Harry σε μια επιστολή προς τη Winnie Byanyima, Εκτελεστική Διευθύντρια UNAIDS και τον Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesu, Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Παγκόσμιας Υγείας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry στην λίστα και το εξώφυλλο του ΤΙΜΕ με τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή για το 2021

«Η μητέρα μου θα ήταν βαθιά ευγνώμων για όλα όσα πρεσβεύετε και έχετε καταφέρει. Σας ευχαριστώ», συνεχίζει.

Ο Harry, ο οποίος έχει υποβληθεί δύο φορές σε δημόσιο τεστ για τον HIV, συμπεριλαμβανομένης της Rihanna στα Μπαρμπάντος το 2016, για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να υποβληθούν σε εξετάσεις, μίλησε στην ειδική διάσκεψη του UNAIDS την Τετάρτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

«Είναι εντυπωσιακό να βλέπουμε τώρα τους κορυφαίους ακτιβιστές του AIDS στον κόσμο να ηγούνται επίσης της εκστρατείας για το εμβόλιο COVID-19», συνεχίζει η επιστολή του. «Ο εμβολιασμός του κόσμου είναι μια δοκιμασία του ηθικού μας χαρακτήρα και βιώνουμε μια θεαματική αποτυχία όσον αφορά την παγκόσμια ισοτιμία εμβολίων. Η ζωή όλων μας αξίζει, είτε γεννηθήκαμε σε ένα πλούσιο έθνος, είτε όχι.»

Στη συνοδευτική ταινία, που αφηγούνται ο Harry και η Winnie Byanyima, εκείνος μιλάει ανοιχτά για την πρόσβαση στο εμβόλιο κατά του COVID, παρομοιάζοντάς το με τις προσπάθειες να βοηθηθούν άτομα με HIV και AIDS.

Η Meghan Markle θυμάται το σκληρό παρελθόν της και με μία επιστολή στο Κογκρέσο μάχεται υπέρ των γονεϊκών δικαιωμάτων

«Αυτή είναι μια ιστορία για το πώς η εταιρική απληστία και η πολιτική αποτυχία έχουν παρατείνει και τις δύο πανδημίες και τι μπορούμε να κάνουμε για να τις σταματήσουμε», λέει στο βίντεο που παρουσιάστηκε στην αρχή της διάσκεψης του UNAIDS την Τετάρτη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο πρίγκιπας Harry μιλά εκ μέρους της πριγκίπισσας Diana και στέλνει μία συγκινητική επιστολή για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα