Ο Νοέμβρης κλείνει με πληρωμές! Δες αναλυτικά τις ημερομηνίες

19:40 26/11/2019 - Πηγή: iPop

Οι πληρωμές για τον Νοέμβρη είναι προ των πυλών! Καταβολές συντάξεων, Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης, επίδομα ενοικίου, επίδομα παιδιού, καταβολή Προνοιακών Αναπηρικών και Διατροφικών Επιδομάτων, επίδομα

Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων και σύνταξη υπερηλίκων, επίδομα Ομογενών.

Έφτασε η ώρα των πληρωμών! Οι πληρωμές για τον Νοέμβρη αφορούν μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, ώστε να πάρουν μια ανάσα και να τακτοποιήσουν τα έξοδά τους.

Συγκεκριμένα, από αργά το απόγευμα της Δευτέρας (25/11) ξεκινούν οι καταβολές τω συντάξεων ενώ την Τετάρτη (27/11) θα καταβληθούν το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης και το επίδομα ενοικίου από τον ΟΠΕΚΑ.

Πολύ περισσότερο, σήμερα γίνεται και η καταβολή επιδόματος Παιδιού, Προνοιακών Αναπηρικών και Διατροφικών Επιδομάτων, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, ενώ από Πέμπτη θα καταβληθεί και το ΚΕΑ, το επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων και σύνταξη υπερηλίκων και το επίδομα Ομογενών.

Αναλυτικά, οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων:Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019.Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019Το Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019.Το ΙΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019.Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλουν τις συντάξεις την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019.Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019.Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019.Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλουν τις συντάξεις την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019.Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019.Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλει τις επικουρικές συντάξεις την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου.Για το επίδομα ενοικίου

Εγκρίθηκε δαπάνη ύψους 28.000.000 ευρώ σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής της πληρωμής Επιδόματος Στέγασης μηνός Νοεμβρίου 2019.

Το επίδομα ενοικίου για τον Νοέμβρη θα καταβληθεί την Πέμπτη σε όσους υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 31 Οκτωβρίου και αυτή έχει εγκριθεί.

Να θυμίσουμε πως το ποσό για τον δικαιούχο ανέρχεται στα 70 ευρώ τον μήνα και για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού προσαύξηση 35 ευρώ τον μήνα.

Το ανήλικο παιδί προσμετράται ως ενήλικας τόσο στον υπολογισμό των εισοδηματικών κριτηρίων, όσο και στον υπολογισμό του εισοδήματος, ενώ όσον αφορά στη μονογονεϊκή οικογένεια, για το πρώτο ανήλικο μέλος του νοικοκυριού ορίζεται προσαύξηση 70 ευρώ τον μήνα.

Στα νοικοκυριά με απροστάτευτα τέκνα, ορίζεται προσαύξηση 70 ευρώ το μήνα για κάθε απροστάτευτο τέκνο. Ως ανώτατο όριο του Επιδόματος Στέγασης ορίζονται τα 210 ευρώ μηνιαίως, ανεξαρτήτως της σύνθεσης του νοικοκυριού.

Να επισημάνουμε πως η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος

Το άρθρο Ο Νοέμβρης κλείνει με πληρωμές! Δες αναλυτικά τις ημερομηνίες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα