Ο γάμος της δεκαετίας, του Messi και του παιδικού του έρωτα Antonela Roccuzzo-Video

16:23 1/7/2017 - Πηγή: iPop

Ο γάμος της δεκαετίας, όπως τον αποκάλεσαν πολλοί, μεταξύ του 3οχρονου ποδοσφαιριστή Lionel Messi και του παιδικού του έρωτα, την μόλις κατά ένα χρόνο μικρότερη του Antonela Roccuzzo.

Ο γάμος του γνωστού ποδοσφαιριστή, πραγματοποιήθηκε στην πόλη Rosario της Αργεντινής, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Μεταξύ των 250 προσκεκλημένων ήταν και οι συμπαίκτες του Messi από τη Barcelona, ο Luis Suárez, ο Neymar, ο Gerard Piqué και η Shakira.

Μάλιστα ένας αριθμός προσκεκλημένων έφτασε στο Rosario με ιδιωτικά jets.

Ο Messi συναντήθηκε με την Roccuzzo όταν ήταν μόλις πέντε χρονών. Είναι η ξαδέρφη του καλύτερου φίλου του, Lucas Scaglia, ο οποίος είναι επίσης επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Οι νεόνυμφοι, που γνωρίζονται εδώ και 25 χρόνια, απαγόρεψαν επιπλέον τη χρήση κινητών τηλεφώνων στην τελετή.

Τον γάμο του μεγάλου αστέρα των γηπέδων κάλυψαν περίπου 150 δημοσιογράφοι, οι οποίοι όμως δεν εν είχαν πρόσβαση στην τελετή ή τη δεξίωση που παρατέθηκε αμέσως μετά. Κάτοικοι της πόλης είχαν κατασκηνώσει πριν το γάμο κοντά στο ξενοδοχείο, που θύμιζε φρούριο, ελπίζοντας να φωτογραφίσουν τα αστέρια του ποδοσφαίρου, ενώπάνω από 400 αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για το ευτυχές γεγονός.

Το ζευγάρι, που ζει τώρα στη Βαρκελώνη, έχει δύο γιους μαζί.

Νωρίτερα, πλήθη κόσμου συγκεντρώθηκαν στο τοπικό αεροδρόμιο για να προσπαθήσουν να εντοπίσουν μερικούς από τους διάσημους επισκέπτες. Μια ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας εργάζονταν στο εσωτερικό του ξενοδοχείου για να αποφύγει τους πιθανούς εισβολείς.

Περίπου 150 δημοσιογράφοι έλαβαν διαπίστευση για να μπουν σε ειδική περιοχή Τύπου, αλλά δεν τους δόθηκε πλήρης πρόσβαση στο χώρο, ανέφεραν οι διοργανωτές.

Photos:AFP / GETTY IMAGES, REUTERS,

The post Ο γάμος της δεκαετίας, του Messi και του παιδικού του έρωτα Antonela Roccuzzo-Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα