Ο απόλυτος οδηγός για να μάθεις να σφυρίζεις! (Photos)

13:58 23/3/2017 - Πηγή: iPop

Πας σε μία συναυλία ή στο γήπεδο, θέλεις να σφυρίξεις και δεν μπορείς! Γιατί; Γιατί δεν έχεις δει τον απόλυτο οδηγό για να μάθεις να σφυρίζεις. Μέχρι τώρα, γιατί παρακάτω θα βρεις σε πολύ απλά βήματα και φωτογραφίες το πως θα τα καταφέρεις!

Το Bright Side και η illustrator Ksenia Shvedova έφτιαξαν έναν λεπτομερέστατο οδηγό! Αν δεν τα καταφέρεις και μετά από αυτό θα ερχόμαστε εμείς μαζί σου σε συναυλίες και γήπεδα να σφυρίζουμε για σένα!

Στάδιο 1:

Δημιούργησε με τα χέρια σου το γράμμα «A» με τους δείκτες και τα μεσσαία

δάχτυλα σου. Τα υπόλοιπα δάχτυλα κράτησε τα λυγισμένα σαν να προσπαθείς να σχηματίσεις μία μπουνιά.

Στάδιο 2:

Ρούφηξε ελάχιστα τα χείλια σου, τοποθετώντας τα γύρω από τα δόντια σου. Μπορεί αν χρειαστείς μερικές προσπάθειες μέχρι να το καταφέρεις ώστε να μπορείς να βρεις ακριβώς πόσο σφιχτά πρέπει να είναι τα χείλαι σου για να βγει ο ήχος τους σφυρίγματος.

Στάδιο 3:

Σ’ αυτό το στάδιο θα πρέπει να μετακινήσεις την γλώσσα σου στην σωστή θέση. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα σου πίεσε ελαφρώς την γλώσσα σου μέσα στο στόμα σου και πίεσε την ελαφρώς με τα ακροδάχτυλα σου προς τα κάτω. Θα πρέπει να καταλήξεις με μία «κούρμπα» να έχει σχηματιστεί από την γλώσσα σου. Τα δάχτυλα σου δεν πρέπει να είναι πάνω από το 1/4 μέσα στο στόμα σου.

Στάδιο 4:


Φύσα τον αέρα από τα πνευμόνια σου μέσα από το μονοπάτι που έχουν δημιουργήσεις μέσα στο στόμα σου. Θα νιώθεις ότι ο αέρας περνάει μόνο από το κάτω χείλος σου, όταν το καταφέρεις σωστά. Αν νιώθεις ότι περνάει από το πάνω χείλος θα πρέπει να ελαττώσεις τον αέρα με το που τοποθετείς τα δάχτυλά σου.

The post Ο απόλυτος οδηγός για να μάθεις να σφυρίζεις! (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα