Ο Will Smith ανέβασε την πιο ρεαλιστική του φωτογραφία και εμείς του βγάζουμε το καπέλο γι’ αυτό!

14:48 3/5/2021 - Πηγή: iPop

Ο Will Smith ανέβασε μία φωτογραφία η οποία είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ο γνωστός ηθοποιός περνάει τις γιορτινές μέρες στην εξοχή και αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να δείξει στους followers του την πραγματική του εικόνα!

Ο Will Smith ανέβασε μία φωτογραφία που κάνει το γύρο διαδικτύου

Ο Will Smith δεν έχει να ντραπεί

για τίποτα και αυτό είναι φανερό. Η φωτογραφία που ανέβασε ο γνωστός ηθοποιός είναι τέρμα ρεαλιστική και εμείς του βγάζουμε το καπέλο γι’ αυτό. Σε μία εποχή όπου τα φίλτρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σε κάθε φωτογραφία και αλλάζουν τόσο τον τρόπο που βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας όσο και τον τρόπο που μας βλέπουν οι άλλοι, ο Will Smith έκανε την αλλαγή. Ενάντια στο body shaming ο άλλοτε γραμμωμένος Will Smith ανέβασε μία αποκαλυπτική φωτογραφία στην οποία φαίνεται ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν είναι πια στην ίδια φόρμα όπως κάποτε.

Ο Will Smith είναι 52 χρονών και είναι αρκετά ρεαλιστής ώστε να αντιμετωπίσει την τωρινή του εμφάνιση με χιούμορ και χωρίς καμία ντροπή. Η κίνησή του αυτή έχει πάρει πολλούς επαίνους από τους followers του. Ο ίδιος στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό έγραψε χαρακτηριστικά:

Θα είμαι ειλικρινής με όλους σας – είμαι στη χειρότερη φόρμα της ζωής μου

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Will Smith ανέβασε την πιο ρεαλιστική του φωτογραφία και εμείς του βγάζουμε το καπέλο γι’ αυτό! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα