Ντύσου σαν τον σκύλο σου! (Photos)

18:30 22/11/2019 - Πηγή: iPop

Ο σκύλος σου είναι ο καλύτερός σου φίλος, είναι το πλάσμα που μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση με ένα του βλέμμα και πολλές φορές το μόνο που θέλεις είναι να γυρίσεις σπίτι και να καθίσεις μαζί του στον καναπέ, ενώ σου κάνει τα νάζια του! Τι θα έλεγες εάν σου λέγαμε πως μπορείς τώρα να έχεις ίδια ρούχα για τον σκύλο σου και εσένα;

Εάν είσαι απ’ τους ανθρώπους που λατρεύουν να ντύνουν τον σκύλο τους κάθε χειμώνα ανεξαρτήτως του μεγέθους του, θα λατρέψεις αυτά τα πουλοβεράκια που ταιριάζουν τέλεια και σε σένα και τον σκύλο

σου!

Η εταιρεία Missguided μόλις κυκλοφόρησε διάφορα σετ με ρούχα για τον σκύλο σου και σένα για να ταιριάζετε σε κάθε σας γιορτινή έξοδο.

Πριν το κοροϊδέψεις, δες τα ρούχα και είμαστε σίγουροι πως κοιτώντας τα θα μπεις στον πειρασμό να μπεις στο site τους για να δεις όλα τα διαθέσιμα σετάκια. Άλλωστε, είναι ένα απ’ τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις αυτές τις γιορτές στον σκύλο σου!

Πώς να διαλέξεις τα σωστά ρούχα για τον σκύλο σου;Όσον αφορά το υλικό, μπορεί το μάλλινο να είναι πολύ ζεστό ωστόσο πολλές φορές προκαλεί φαγούρα στον σκύλο σου, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να του φορέσεις ένα βαμβακερό.Πρέπει επίσης, να είσαι προσεκτικός και με το μέγεθος. Το ιδανικό πανωφόρι δεν πνίγει το σκύλο σου στον λαιμό αλλά ούτε μπορεί να το τραβήξει εύκολα και να το βγάλει. Ο σκύλος σου πρέπει να νιώθει άνετα μέσα σ’ αυτό και να μην είναι πολύ σφιχτό.Μπορεί να σου φανεί υπερβολικό αλλά πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι το κρύο περνά στο οργανισμό των σκύλων από τις πατούσες τους. Γι’αυτό αν ο σκύλος σου συνεχίζει να κρυώνει πολύ και παρατηρείς ότι τρέμει μπορείς να του φορέσεις ακόμα και ειδικά παπούτσια.Είναι σχεδόν αυτονόητο αλλά αξίζει να αναφερθεί πως τα σκυλιά δεν πρέπει να φορούν παντελόνια μόνο πουλοβεράκια!Δες ακόμα:

Ο σκύλος σου πλέον θα φοράει πιο επώνυμα ρούχα από εσένα! | Photos

Το άρθρο Ντύσου σαν τον σκύλο σου! (Photos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα