Νεκρή η γυναίκα του John Travolta | Το σπαρακτικό μήνυμα του ηθοποιού

10:19 13/7/2020 - Πηγή: iPop

ΒαρύJohn Travolta | πένθος για τον γνωστό ηθοποιό, αφού νεκρή βρέθηκε η γυναίκα του, Kelly Preston, σε ηλικία μόλις 57 ετών. Η συγκινητική ανάρτηση του John Travolta για τη γυναίκα του. 

Η Kelly Preston έφυγε από τη ζωή στις 12 Ιουλίου 2020 μετά από διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Ήταν μόλις 57 ετών.

«Επιλέγοντας να κρατήσει την μάχη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βρισκόταν υπό ιατρική περίθαλψη για αρκετό καιρό, υποστηριζόμενη από την οικογένεια

και τους φίλους της», ανέφερε ο εκπρόσωπος της οικογένειας.

«Ήταν μια πανέξυπνη, όμορφη και τρυφερή ψυχή που νοιαζόταν βαθιά για τους γύρω της και που χάριζε ζωή σε οτιδήποτε άγγιζε. Η οικογένεια ζητάει την κατανόηση του κοινού και τον σεβασμό του για την ιδιωτικότητά τους»

Το σπαρακτικό μήνυμα του John Travolta για τη γυναίκα του

Ο ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφίας της γυναίκας, ενημερώνοντας τον κόσμο και τους θαυμαστές του για το συμβάν, ευχαριστώντας την ιατρική ομάδα που στάθηκε στο πλευρό της και αναφέροντας ότι θα αποτραβηχτεί για λίγο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας για να σταθεί στο πλευρό των παιδιών του.

Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου, Kelly, έχει χάσει τη διετή μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Πήρε έναν θαρραλέο αγώνα με την αγάπη και την υποστήριξη πολλών. Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες της στο MD Anderson Cancer Center, όλα τα ιατρικά κέντρα που βοήθησαν, καθώς και τους πολλούς φίλους και αγαπημένους της που ήταν δίπλα της. Θα θυμόμαστε πάντα την αγάπη και τη ζωή της Kelly. Θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να είμαι εκεί για τα παιδιά μου που έχουν χάσει τη μητέρα τους, οπότε συγχωρέστε με εκ των προτέρων αν δεν ακούσετε νέα μας για λίγο. Όμως σας παρακαλώ να ξέρετε ότι θα νιώσω την έκρηξη αγάπης σας τις επόμενες εβδομάδες και μήνες καθώς “θεραπευόμαστε”.  Με όλη μου την αγάπη,
JT 

View this post on Instagram

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on Jul 12, 2020 at 10:20pm PDT

Ο John Travolta και η Kelly Preston παντρεύτηκαν το 1991 και απέκτησαν τρία παιδιά. Δυο γιους και μία κόρη. Ο μεγαλύτερος τους γιος, πέθανε το 2009 σε ηλικία 16 ετών.

Η Kelly Preston είχε συμμετάσχει ως ηθοποιός σε περισσότερες από 60 ταινίες και σειρές.

View this post on Instagram

Just hanging out on a Saturday afternoon! ♥️

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on Feb 8, 2020 at 6:48pm PST

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Νεκρή η γυναίκα του John Travolta | Το σπαρακτικό μήνυμα του ηθοποιού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα