Νέες απειλές Β. Κορέας σε ΗΠΑ: Θα σας προκαλέσουμε τον μεγαλύτερο πόνο

09:04 11/9/2017 - Πηγή: iPop
Νέες απειλές προς τις ΗΠΑ εξαπέλυσε η Βόρεια Κορέα, λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για νέες κυρώσεις σε βάρος της Πιονγιάνγκ. Η Β. Κορέα προειδοποίησε την Ουάσινγκτον ότι θα της προκαλέσει
τον μεγαλύτερο πόνο στην ιστορία της, εάν επιμείνει στην απαίτηση για πιο σκληρή στάση μετά την έκτη πυρηνική δοκιμή.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας, σε δελτίο Τύπου το οποίο μεταδόθηκε απ’ το πρακτορείο ειδήσεων KCNA, σημειώνει πως εάν η Ουάσινγκτον «καταθέσει αυτό το παράνομο «ψήφισμα» που θα προβλέπει αυστηρότερες κυρώσεις, η Βόρεια Κορέα θα πράξει τα δέοντα προκειμένου να καταστεί απόλυτα βέβαιο ότι οι ΗΠΑ θα πληρώσουν το τίμημα».

Τα μέτρα που θα ληφθούν θα προκαλέσουν στις ΗΠΑ τη μεγαλύτερη από τις οδύνες και τους πόνους (που έχουν βιώσει) σε ολόκληρη την ιστορία τους. Η υφήλιος θα γίνει μάρτυρας του τρόπου με τον οποίο η Βόρεια Κορέα υποτάσσει τους Αμερικανούς γκάνγκστερ μέσω μιας σειράς ενεργειών που θα είναι οι σκληρότερες που έχουν ποτέ φανταστεί

Σήμερα, Δευτέρα, το Σ.Α. του ΟΗΕ πρόκειται ν’ αποφασίσει σχετικά με τις κυρώσεις σε βάσεις της Πιονγιάνγκ, η οποία κατηγορείται ότι απειλεί την ειρήνη με τις πυρηνικές δοκιμές της.

Οι ΗΠΑ την Κυριακή έδωσαν στις υπόλοιπες χώρες- μέλη του Σ.Α. ένα τροποποιημένο κείμενο του σχεδίου απόφασης για την επιβολή του όγδοου γύρου κυρώσεων στη Βόρεια Κορέα, δήλωσαν διπλωμάτες.

Τι προβλέπει το κείμενο;

Μεταξύ άλλων, το κείμενο αναφέρεται στην επιβολή των εξής κυρώσεων:

«Προοδευτικό» εμπάργκο στο πετρέλαιο που προορίζεται για την ΠιονγιάνγκΠλήρη απαγόρευση των εισαγωγών υφαντουργικών προϊόντων που παράγονται στη Βόρεια ΚορέαΜέτρα για τον επαναπατρισμό Βορειοκορεατών που εργάζονται στο εξωτερικόΜέτρα για την επιθεώρηση ύποπτων βορειοκορεατικών πλοίων στη θάλασσα.

Το άρθρο Νέες απειλές Β. Κορέας σε ΗΠΑ: Θα σας προκαλέσουμε τον μεγαλύτερο πόνο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα