Νέα νίκη για την Ελλάδα: Αργυρό μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα

13:28 14/7/2017 - Πηγή: iPop

Η ελληνική ιστιοπλοΐα σημείωσε μία ακόμα νίκη. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων της κλάσης Laser Radial.

Το πρωτάθλημα έλαβε μέρος στην Πολωνία. Ανάμεσα σε 180 σκάφη κατάφερε να καταλάβει την τρίτη θέση ο αθλητής του Ν.Ο. Βουλιαγμένης. Σε ευρωπαϊκή κλίματα ο Παπαδημητρίου έχει καταλάβει τη δεύτερη θέση αφού ο χρυσός νικητής κατάγεται από το Χονγκ Κονγκ γι’ αυτό και

κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Στις 10 κούρσες που πραγματοποιήθηκαν οι επιδόσεις του Έλληνα αθλητή ήταν εξαιρετικές: 1,1, 21,1, 3, 36, 15, 2, 11, 8 με 42 βαθμούς. Το χρυσό κατέλαβε ο Ν. Μπέζι, ο οποίος κατάγεται από το Χονγκ Κονγκ με 33 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση είδαμε τον Ιταλό Γκ. Γκαλινάρο με 35 βαθμούς. Στην τρίτη θέση ήταν ο ελληνικής καταγωγής Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος είχε βρεθεί στην 7 θέση αλλά κατάφερε να ανατρέψει τα αποτελέσματα.

Απ’ τους υπόλοιπους Έλληνες διαγωνιζόμενους, ο Περικλής Παπαδόπουλος τερμάτισε 67ος με 148 βαθμούς. Ενώ στα κορίτσια η Βικτωρία- Παρασκευή Σμυρνιούδη κατέλαβε την 51η θέση με 310 βαθμούς.

The post Νέα νίκη για την Ελλάδα: Αργυρό μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα