Μην κόψεις το αγγούρι όπως η Kendall Jenner… Αυτός είναι ο σωστός τρόπος!

13:28 13/5/2022 - Πηγή: iPop

Αλήθεια; Ακόμα εκπλήσσεσαι όταν βλέπεις ότι οι απίστευτα πλούσιοι άνθρωποι δεν μπορούν να ολοκληρώσουν ταπεινές, σχεδόν καθημερινές δουλειές, όπως η χρήση ηλεκτρικής σκούπας, το πλύσιμο των πιάτων ή στην περίπτωση της Kendall Jenner: το κόψιμο ενός αγγουριού; Σωστά! Στα 26 της χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη, η Kendall Jenner ίσως δεν χρειάστηκε ποτέ μέχρι τώρα να κόψει ένα αγγούρι. Όπως ήταν φυσικό, το TikTok το παρατήρησε και μέσα σε λίγες ώρες το διάσημο μοντέλο έγινε viral!

Ίσως το κόψιμο ενός αγγουριού είναι πιο δύσκολο από όσο θυμόμαστε. Εξάλλου, υπάρχουν πολλά άλλα φρούτα και λαχανικά που

κόβονται και χρησιμοποιούνται στην μαγειρική πιο συχνά από το αγγούρι. Οπότε μετά από αυτό το βίντεο μας γεννήθηκε η απορία: Πώς μπορούμε να κόψουμε σωστά ένα αγγούρι; Έτσι, αποφασίσαμε να βρούμε από έναν επαγγελματία σεφ μερικές συμβουλές για την κοπή του αγγουριού, για την Kendall και για τον κόσμο. Να τι μάθαμε!

«Πώς να κόψω ένα αγγούρι;» Ο σωστός τρόπος!

Για να απαντήσουμε σε αυτή τη διαχρονική ερώτηση, μάθαμε τα μυστικά του σεφ Johnny Spero. Ο Johnny ήταν διαγωνιζόμενος στην 1η σεζόν του Final Table του Netflix. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, όπου είναι ο ιδιοκτήτης και ο σεφ του Reverie, το οποίο έλαβε πρόσφατα το πρώτο του αστέρι Michelin.

Το TikTok έκανε viral την Kendall, η οποία πάλεψε κυριολεκτικά για να κόψει το αγγούρι της! Πραγματικά ήταν λες και βλέπουμε live μία ανθρωποκτονία φρούτων! (Παρεμπιπτόντως, το αγγούρι είναι φρούτο, όχι λαχανικό). Στο TikTok, η Jess (jessthereporter) μας δείχνει καρέ καρέ την τρομακτική αυτή σκηνή από ένα πρόσφατο επεισόδιο του The Kardashians.

@jessthereporter #kendalljenner #thekardashians #scottdisick #krisjenner ♬ original sound – Jess Lucero‍

Καθώς το βίντεο ξεκινά, η Kris λέει στην κόρη της: «Θέλεις ο σεφ να σου φτιάξει ένα σνακ;» και η Kendall απαντά: «Το φτιάχνω μόνη μου». Η Kendall συνεχίζει να κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να φτιάχνει μόνη της το σνακ. Η Kris ασχολήθηκε τόσο πολύ με τη διαδικασία της Kendall, που της είπε να είναι προσεκτική!

Γεμάτοι απορία, λοιπόν, σχετικά με την κοπή του αγγουριού, βρήκαμε τις συμβουλές του Johnny και ευτυχώς μπορούμε να ζήσουμε μετά από το δράμα της Kendall! Πάρε στυλό και χαρτί και γράψε τα μυστικά για να μην κόβεις το αγγούρι σου όπως εκείνη!

Tips και συμβουλές για να διατηρήσεις φρέσκα τα τυριά στο ψυγείο σου περισσότερες μέρες

Ακολούθησε τα βήματα!

Βήμα 1: Κόψε το αγγούρι στη μέση κατά μήκος.

Βήμα 2 (προαιρετικό): Χρησιμοποίησε την άκρη ενός κουταλιού για να ξύσεις τους σπόρους.

Βήμα 3: Κόψε τα μισά του αγγουριού κατά μήκος, ώστε να έχεις συνολικά τέσσερις λωρίδες. Μπορείς να τις κόψεις κατά πλάτος εάν επιθυμείς.

Βήμα 4: Αφού ακολουθήσεις τα βήματα 1 έως 3 παραπάνω, ευθυγραμμίστε τις λωρίδες αγγουριού σε ένα ξύλο κοπής. Έπειτα, κόψε το αγγούρι σε μπουκίτσες σε όποιο μέγεθος θέλεις.

Στο τέλος της ημέρας, το ερώτημα για το οποίο χρειαζόμαστε απάντηση είναι: Γιατί τα αγγούρια είναι τόσο ενοχλητικά; Μήπως η Kendall είχε δίκιο;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μην κόψεις το αγγούρι όπως η Kendall Jenner… Αυτός είναι ο σωστός τρόπος! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα