Μέσα σε 5 λεπτά αυτός ο άνεργος απέδειξε ότι είναι καλύτερο είναι δίνεις απ’ το να παίρνεις | Video

13:09 12/4/2017 - Πηγή: iPop
| Video

Μέσα σε 5 λεπτά αυτός ο άνεργος απέδειξε πόσο καλύτερα είναι δίνεις απ’ το να παίρνεις. «Ψάξτε για το τι μπορείτε να δώσετε και τι μπορείτε να κάνετε … Αν έρθει εκείνη η στιγμή, αυτό είναι το πιο όμορφο πράγμα».

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν χάνουν τη δουλειά τους, προσπαθούν να κρατήσουν «στην άκρη» όσα χρήματα έχουν και καταβάλλονται από ανησυχία για το πώς θα μπορέσουν να επιβιώσουν χωρίς μια σταθερή πηγή εισοδήματος. Ο Tim Owens δεν είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους.

Ο Tim

Owens αποφάσισε, όταν είδε έναν άστεγο να στέκεται σε μια γωνία, να καθίσει στην ίδια γωνία και να μοιράσει στον κόσμο τα τελευταία χρήματα που είχε στην άκρη.

Με τη βοήθεια της γυναίκας του κι ενός φίλου του make up artist κράτησε ένα πλακάτ που έγραφε «Είναι καλύτερο να δίνεις απ’ το να παίρνεις» και προσέγγιζε τους οδηγούς για να τους δώσει χρήματα, αντί να πάρει!

Κάνοντας το συγκεκριμένο πείραμα, μόνταρε το υλικό και το έκανε ένα μίνι-ντοκιμαντέρ, το οποίο ανέβασε στο YouTube με τον τίτλο «Being Human».

The post Μέσα σε 5 λεπτά αυτός ο άνεργος απέδειξε ότι είναι καλύτερο είναι δίνεις απ’ το να παίρνεις | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα