Λάουρα Νάργες: Μου είπαν ότι δεν θα είμαι στο The Voice 12 ώρες πριν την πρεμιέρα

11:17 12/1/2020 - Πηγή: iPop

Σε αποκαλύψεις σχετικά με το παρασκήνιο της αποχώρησής της απ’ το The Voice προχώρησε η Λάουρα Νάργες. Όπως χαρακτηριστικά είπε, της ανακοίνωσαν ότι δεν θα είναι στο The Voice 12 ώρες πριν την πρεμιέρα.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε η Λάουρα Νάργες, η οποία απάντησε ξεκάθαρα στο τι ακριβώς συνέβη και δεν την είδαμε φέτος στον ρόλο της στο The Voice.

Όπως

υποστήριξε η ίδια, δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε, αυτό που γνωρίζει είναι ότι ήταν έτοιμη για την έναρξη του show, αλλά 12 ώρες πριν την πρεμιέρα, της ανακοίνωσαν πως δεν θα είναι στο show.

Γιατί δεν είμαι στο Voice; Έλα ντε! Δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη. Ξέρω ότι ήμουν πανέτοιμη για την πρεμιέρα και 12 ώρες πριν άλλαξε όλο το σκηνικό. Συμβαίνουν αυτά, φαντάζομαι, στην ελληνική τηλεόραση. Δεν ξέρω κατά πόσο συμβαίνει αυτό σε άλλες δουλειές, αλλά εμένα μου έτυχε

Η ίδια συνέχισε λέγοντας πως έκαναν από κοινού μια συζήτηση κι αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους, ενώ για τη Χριστίνα Μπόμπα σχολίασε πως δεν το έχουν συζητήσει, αλλά εάν την δει στον δρόμο φυσικά και θα την χαιρετήσει. Η Λάουρα Νάργες, παράλληλα, αναφέρθηκε και στη διαγραφή των φωτογραφιών με τον Μιχάλη Μουρούτσο απ’ τα social media, λέγοντας πως δεν έσβησε εκείνη τις φωτογραφίες, αλλά εκείνος.

Κάναμε από κοινού μια κουβέντα και αποφασίσαμε να μην συνεχιστεί αυτό το κομμάτι του Voice. Τι να σου εξηγώ… Με τη Χριστίνα Μπόμπα δεν το συζητήσαμε ποτέ αυτό. Αν βρεθούμε έξω θα την χαιρετήσω, όπως και τον Σάκη. Εγώ δεν έσβησα από το Instagram τις φωτογραφίες με τον Μιχάλη Μουρούτσο, εκείνος τις έσβησε

Όπως είπε, δεν θα ξαναπήγαινε σε πάνελ γιατί θεωρεί ότι δεν της ταιριάζει, ενώ είπε και πώς αντιδρά στα ρατσιστικά σχόλια:

Δεν θα ξαναπήγαινα σε πάνελ γιατί δεν νομίζω ότι μου ταιριάζει. Και τότε στο Πρωινό, δεν το ήθελα. Σχόλια όπως “πόσο χοντρή είσαι μωρέ Λάουρα” με θλίβουν γιατί προσπαθώ κι εγώ ακόμα με το σώμα μου να έρθω σε μια αρμονία. Στην τελική, δικό μου είναι το σώμα, θα φάω όποτε θέλω και όσο θέλω

Δες ακόμα:

Ποιος είναι ο νικητής του The Voice | Τα highlights των κριτών (Videos)

Το άρθρο Λάουρα Νάργες: Μου είπαν ότι δεν θα είμαι στο The Voice 12 ώρες πριν την πρεμιέρα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα