Η Τζούλια Αλεξανδράτου έπαθε Sin Boy κι έβγαλε τα εσώψυχα της στο Instagram

17:14 9/9/2019 - Πηγή: iPop

Τι κοινό έχουν η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο Sin Boy; Το είδος των αναρτήσεων στο Instagram. Μαύρο φόντο, λευκά γράμματα και τα εσώψυχά τους στη φόρα. 

Η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο Sin Boy κινούνται στην ίδια γραμμή και όλα δείχνουν πως η Τζούλια «αντέγραψε» το στυλ του Sin Boy ή αλλιώς… Lil Jesus.

Θα αναρωτιέσαι… μα τι έχουν πάθει όλοι; Δεν έχουμε μια ξεκάθαρη απάντηση να σου δώσουμε, όσο κι αν προσπαθήσαμε να βρούμε μια. Η Τζούλια Αλεξανδράτου πιθανότατα να διψά για λίγη δημοσιότητα κι επειδή πλέον δεν μπορεί για τον έναν ή τον άλλον λόγο να βγει στα κανάλια το κάνει στο Instagram, αντιγράφοντας μάλλον το στυλ του Sin Boy αλλά όχι με… greeklish.

Άλλοι τα θεωρούν εκνευριστικά αυτά που ανεβάζει, άλλοι γελούν μαζί της, άλλοι έχουν προβληματιστεί και μερικοί απλώς λένε απλά πως η Τζούλια ό,τι θυμάται χαίρεται. Έπαθε μια κρίση μάλλον και η έκρηξη έσκασε στο Instagram.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου σε καθόλου κόσμια και ευγενικά posts μιλά για τα καλλιστεία, την Ολυμπία Χοψονίδου, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το περίφημο DVD και τελικά το σύστημα. Μήπως είναι λίγο υπερβολικά-θεατρικά όλα αυτά;

Με μια σειρά από post λέει πώς κόπηκε μέρος της εκπομπής του Αρναούτογλου που ήταν καλεσμένη, πώς το ίδιο είχε συμβεί και παλαιότερα που είχε πάει στην Τατιάνα Στεφανίδου. Παράλληλα, αναφέρεται στα καλλιστεία στα οποία, όπως λέει, η Ολυμπία Χοψονίδου πήγε με μέσο τον θείο της και απλώς δεν ήθελαν να βγει η Αλεξανδράτου, σύμφωνα πάντα με τα δικά της λεγόμενα.

View this post on Instagram

A post shared by Julia (@juliahunt123) on Sep 8, 2019 at 7:36am PDT

Σε άλλο post αναφέρεται στο επίμαχο DVD και στον λόγο για τον οποίο το έκανε. Ενώ λέει πως όλα είναι στημένα και αναφέρεται στους celebrities όχι και τόσο κόσμια…

View this post on Instagram

A post shared by Julia (@juliahunt123) on Sep 8, 2019 at 7:38am PDT

Γενικά … ένα παραλήρημα από την Τζούλια Αλεξαδράτου που δεν γνωρίζουμε πού αποσκοπεί και μάλλον ούτε η ίδια το γνωρίζει…

View this post on Instagram

A post shared by Julia (@juliahunt123) on Sep 8, 2019 at 7:40am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Julia (@juliahunt123) on Sep 8, 2019 at 8:25am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Julia (@juliahunt123) on Sep 8, 2019 at 12:11pm PDT

Τώρα εμείς τι να πούμε… Απλά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!

Διαβάστε επίσης:

O Sin Boy διέγραψε όλα του τα βίντεο από το YouTube!

Το άρθρο Η Τζούλια Αλεξανδράτου έπαθε Sin Boy κι έβγαλε τα εσώψυχα της στο Instagram εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα