Η συνάντηση της Monica Bellucci με τον Vincent Cassel που όλοι περίμεναν | Photos

20:10 1/9/2019 - Πηγή: iPop

Τι γίνεται όταν συναντιούνται δύο πρώην; Και κυρίως τι γίνεται όταν συναντιούνται δύο διάσημοι πρώην; Monica Bellucci και Vincent Cassel συναντήθηκαν στο Φεστιβάλ Βενετίας και όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω τους. 

Μια αμήχανη ατμόσφαιρα υπάρχει κάθε φορά που συναντιούνται δύο πρώην και ειδικά όταν γνωρίζουν πως την επόμενη μέρα όλοι θα μιλούν για εκείνους. Monica Bellucci και Vincent Cassel συναντήθηκαν στο 76ο Φεστιβάλ της Βενετίας, για την πρεμιέρα του remake της ταινίας του 2002 «Μη Αναστρέψιμος», στην οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει.

View this post on Instagram

”irreversible-total inversion” Happy and proud to have presented this new clever and powerful cut of #IRREVERSIBLE yesterday at the #76thvenicefilmfestival. With my legendary director @gasparnoeofficial and of course Monica who definitely owns this movie so effortlessly from A to Z. #PARTNERSINCRIME

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on Sep 1, 2019 at 6:29am PDT

Και φυσικά δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί. Μαζί με το πρώην ζευγάρι φωτογραφήθηκε κι ο σκηνοθέτης της ταινίας, Gaspar Noé, ο οποίος μπήκε ανάμεσά τους.

View this post on Instagram

❤️With the Talented Gaspar Noé during the photocall for his Film IRRÉVERSIBLE, Straight Cut, 2019 during the Mostra di Venezia, film festival. @gasparnoeofficial @labiennale Outfit @dolcegabbana Jewelry @cartier Hair @cedrickerguillec Mua @letiziacarnevale #monicabellucci#gasparnoe#filmdirector#irreversible#version#2019#filmfestival#mostradivenezia#photocall#venise#venice#моникабелуччи#outfit#dolcegabbana#clashdecartier#cartierdiamonds

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on Sep 1, 2019 at 1:10am PDT

Η ηθοποιός για ακόμη μια φορά ήταν εντυπωσιακή φορώντας μια κατακόκκινη τουαλέτα με διαφάνειες. Γίνεται να μην την προσέξει κανείς; Δεν γίνεται! Απ’ την άλλη ο γοητευτικός Cassel – ο οποίος δεν συνοδευόταν απ’ την σύζυγό του Tina Kunakey- είχε ντυθεί πιο casual, φορώντας ένα μαύρο πόλο μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι.

Embed from Getty Images

Monica Bellucci και Vincent Cassel ήταν παντρεμένοι από το 1999 μέχρι και το 2013 ενώ έχουν και δύο παιδιά μαζί. Αυτά που τους ενώνουν είναι πολλά κι ας έχει αποφασίσει ο καθένας να ζήσει τη δική του ζωή και να χαράξει τη δική του πορεία. Ο ηθοποιός παντρεύτηκε πέρυσι την 22χρονη Tina Kunakey και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, ενώ η Monica Bellucci μετά το διαζύγιο της δεν παντρεύτηκε ξανά.

Embed from Getty Images

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα η Ιταλίδα ηθοποιός χώρισε με τον νεαρό Nicolas Lefebvre, ύστερα από μερικούς μήνες σχέσης και δήλωσε πως θα μείνουν για πάντα φίλοι!

Ο Vincent Cassel στο Φεστιβάλ Βενετίας με την Tina Kunakey

Μπορεί το Σάββατο να μην συνόδευσε τον αγαπημένο της, αλλά οι δυο τους είχαν εμφανιστεί στο Φεστιβάλ σε μια grande εμφάνιση και την πρώτη τους εμφάνιση μετά τον ερχομό του παιδιού τους.

Σε αυτήν την εμφάνιση ο ηθοποιός ήταν πιο καλοντυμένος, αφού φορούσε κοστούμι με γραβάτα και η γοητευτική Tina είχε επιλέξει ένα μαύρο mini φόρεμα με κρόσσια κι εμείς αναρωτηθήκαμε αν τελικά γέννησε ή όχι.

View this post on Instagram

@armani my V

A post shared by @ tinakunakey on Aug 31, 2019 at 2:35pm PDT

View this post on Instagram

Tudo fica mais bonito quando você está por perto

Keywords
Τυχαία Θέματα