Η Ραλλία Χρηστίδου εγκαταλείπει το τραγούδι

17:21 17/7/2019 - Πηγή: iPop

Την απόφαση να εγκαταλείψει το τραγούδι και ν’ αφοσιωθεί στην πολιτική πήρε η Ραλλία Χρηστίδου.

Μετά την εκλογή της στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, η Ραλλία Χρηστίδου, σε δηλώσεις της στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους λόγους για τους οποίους εγκαταλείπει προσωρινά το τραγούδι.

Όπως είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έβλεπε ποτέ το τραγούδι ως επάγγελμα

και δεν βλέπει ούτε και την πολιτική ως επάγγελμα.

Παράλληλα, τόνισε πως θεωρεί ότι δεν μπορεί να συνδυαστεί η πολιτική, η οποία ορίζεται από την προσφορά και την ευθύνη, με το τραγούδι.

Το πρώτο που ξέρω για τον εαυτό μου είναι ότι δεν έχω κάνει τίποτα με όρους καριέρας. Δεν κοίταγα, δηλαδή, ούτε τη μουσική ούτε το τραγούδι ως επάγγελμα, το ίδιο και την πολιτική, δεν την κοιτάζω ως επάγγελμα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το δεύτερο είναι ότι ακριβώς επειδή η πολιτική έχει να κάνει με ένα πεδίο που ορίζεται από την προσφορά και την ευθύνη, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν κάποια πράγματα μαζί. Ο καθένας μπορεί να το καταλάβει αυτό. Όταν μου ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας, αφοσιώνομαι σε αυτόν. Είναι σαν να ερωτεύομαι από την αρχή. Έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και σαφώς θέλω να αφοσιωθώ στο καινούργιο αυτό πεδίο. Θέλω να το φέρω εις πέρας και να πάρω βαθμό άριστα

Σημειώνεται πως η Ραλλία Χρηστίδου ορκίστηκε την Τετάρτη βουλευτής ενώ κατέφθασε στη Βουλή για την ορκωμοσία με μηχανή. Οι φωτογραφίες έγιναν viral, ενώ κέντρισε όλα τα βλέμματα πάνω της με το λευκό κοστούμι που επέλεξε να φορέσει.

Το άρθρο Η Ραλλία Χρηστίδου εγκαταλείπει το τραγούδι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα