Η προβολή του αγώνα της chapecoense που δεν θα διεξαχθεί ποτέ…

10:25 2/12/2016 - Πηγή: iPop

Η προβολή του αγώνα της chapecoense που δεν θα διεξαχθεί ποτέ από το τηλεοπτικό κανάλι FoxSports έκανε χιλιάδες ανθρώπους να ανατριχιάσουν.

Συνεχίζει να συγκλονίζει το τρομακτικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή σε 71 ανθρώπους. Βυθισμένοι στη θλίψη οι οπαδοί της Chapecoense αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν τους αδικοχαμένους παίκτες την ομάδα που αγάπησαν. Όλες οι καρδιές ράγισαν στη Βραζιλία και στην Κολομβία με τους συγκλονισμένους οπαδούς να λένε το τελευταίο «αντίο». Ανατριχιαστικό, όμως ήταν και το αντίο του τηλεοπτικού

καναλιού FoxSports.

Πιο συγκεκριμένα, ο τελικός του Copa Sudamericana με την Atlético Nacional θα διεξαγόταν το βράδυ της Τετάρτης στο Medellín. Για την προβολή του αγώνα τα τηλεοπτικά δικαιώματα είχε εξασφαλίσει ο τηλεοπτικός σταθμός FoxSports της Βραζιλίαςκαι οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να προβούν σε μια κίνηση που άφησε με δάκρυα στα μάτια όχι μόνο όσους το παρακολούθησαν αλλά και όλους όσους ακούν γι’ αυτή την απόφαση τους.

Την ώρα που είχε προγραμματιστςί η έναρξη του ματς, εμφανίστηκε στις οθόνες των τηλεθεατών μαύρο με το ρολόι να μετράει κανονικά στο πάνω μέρος της οθόνης. Στο κέντρο του μαύρου αναγραφόταν το hashtag #90minutosdesilencio δηλαδή 90 λεπτά σιωπής.

Το κανάλι απέτισει μ’ αυτό τον τρόπο φόρο τιμής στους αδικοχαμένους αφήνοντας το ρολόι να μετρήσει κανονικά όλο το 90λεπτο.

The post Η προβολή του αγώνα της chapecoense που δεν θα διεξαχθεί ποτέ… appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα