Η πιο εύκολη μάσκα προσώπου κρύβεται στο ψυγείο σου

14:27 30/11/2016 - Πηγή: iPop

Σου έχουμε αποδείξει πως η ίδια η φύση μπορεί να είναι ο καλύτερος σύμμαχος σου στην περιποίηση του προσώπου και έτσι έχεις σταματήσει να χρησιμοποιείς καλλυντικά τα οποία δεν ξέρεις τι περιέχουν. Καλά κάνεις και μας ακούς και γι΄αυτό θα σου αποκαλύψουμε πως η πιο εύκολη μάσκα προσώπου που μπορείς να κάνεις είναι κρυμμένη στο ψυγείο σου και απλά μέχρι τώρα δεν έχεις δει.

Πήγαινε, λοιπόν, αμέσως στην κουζίνα και άνοιξε το ψυγείο σου.

Θα σου δείξουμε, πως θα φτιάξεις την πιο απλή και γρήγορη μάσκα ενυδάτωσης για την οποία δεν θα χρειαστεί να ξοδευτείς αφού τα υλικά τα έχεις ήδη.

Τι
θα χρειαστείς για να φτιάξεις την μάσκα για το πρόσωπο σου;Ένα ασπράδιΛίγο ελαιόλαδοΜια κουταλιά γιαούρτιΠως θα την φτιάξεις;Χτύπησε καλά το ασπράδι μέχρι να γίνει μαρέγκα.Βάλε την μαρέγκα σ΄ένα μπολ και πρόσθεσε εκεί τα υπόλοιπα υλικά σου έτσι ώστε να γίνουν ένα παχύρρευστο μείγμα.Στη συνέχεια βάλε το μείγμα στο ψυγείο και άσε το για τουλάχιστον δύο ώρες.

Καθάρισε καλά το πρόσωπο σου και σκούπισε το με μια βαμβακερή πετσέτα και κάνοντας κινήσεις ταμποναριστές κινήσεις.

Άσε τη μάσκα να δράσει για τουλάχιστον 20 λεπτά και στη συνέχεια αφαίρεσε την πλένοντας το πρόσωπο σου με τρεχούμενο, δροσερό νερό.

The post Η πιο εύκολη μάσκα προσώπου κρύβεται στο ψυγείο σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα