Η πιο… ασφαλής ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την επιστροφή του “Happy Day”

11:43 26/8/2020 - Πηγή: iPop

Η επιστροφή του “Happy Day” είναι θέμα ημερών. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας ενημέρωσε για το comeback της πρωινής εκπομπής του Alpha

Για την… ασφαλή επανέναρξη της πρωινής εκπομπής της, μας πληροφόρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελληνίδα παρουσιάστρια απεικονίζεται η ίδια παρέα με τους συνεργάτες της, στα γραφεία του καναλιού. Όπως γνωρίζουμε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή,

τη φετινή χρονιά, θα συνεργαστεί με νέα πρόσωπα στην εκπομπή, της οποία η διάρκεια της θα είναι τρίωρη.

Μάθε ποιες θα είναι οι νέες προσθήκες στην εκπομπή Happy Day για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας για την επιστροφή του “Happy Day”:

Την Τρίτη, 25 Αυγούστου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια ανάρτηση στο Instagram σημαίνοντας την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του “Happy Day”.

Στην φωτογραφία όλοι εμφανίζονται να φορούν φαρμακευτική μάσκα, δείχνοντας την υπευθυνότητα, αλλά και την τήρηση των μέτρων ασφάλειας. Η λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία είναι άκρως χιουμοριστικής, με την παρουσιάστρια να κλείνει με τη φράση «Και μην ακούσω κανέναν να λέει καλό χειμώνα».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Επιστροφή στο γραφείο και την καθημερινότητα με την πιο happy ομάδα. Φυσικά με αρνητικό τεστ COVID-19 που κάναμε επιστρέφοντας! Και μην ακούσω κανέναν να λέει καλό χειμώνα.

Δες το ποστ της Ελληνίδας παρουσιάστριας για την επιστροφή της εκπομπής της:

View this post on Instagram

Καλημέρα φίλοι μου! Επιστροφή στο γραφείο και την καθημερινότητα με την πιο happy ομάδα. Φυσικά με αρνητικό τεστ COVID-19 που κάναμε επιστρέφοντας! Και μην ακούσω κανέναν να λέει καλό χειμώνα …!

Keywords
Τυχαία Θέματα