Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτεται: Το “βάρος” του πατέρα της, η νέα της σχέση και το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί (Video)

11:01 19/11/2020 - Πηγή: iPop

Καλεσμένη στο Direct ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Ναταλία Γερμανού, η οποία απάντησε σε όλες τις καυστικές ερωτήσεις του Τάκη Χατζή. Μάλιστα, μίλησε για πρώτη φορά η Ναταλία Γερμανού για τη σχέση της, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της και στο ενδεχόμενο υιοθεσίας, αφού δεν έχει αποκτήσει παιδί.

Μιλώντας η γνωστή παρουσιάστρια για τον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό, αποκάλυψε πως ενώ εκείνη ήθελε να γίνει ηθοποιός, ο πατέρας της το απαγόρευσε. «Όταν είπα στον πατέρα μου πως ήθελα να γίνω ηθοποιός αντέδρασε πολύ άσχημα. Πολύ άσχημα και δεν το έκανα.

Ήθελα πάρα πολύ να γίνω ηθοποιός γιατί ένιωθα ότι είναι ένα πράγμα το οποίο μου πάει. Θα μπορούσα να ξεσπάω εκεί και να βρίσκω καταφύγιο. Μου είπε, “να μου πεις ακριβώς και ότι θέλεις να κάνεις θα το κάνεις. Εμείς έχουμε δημοκρατία στο σπίτι μας” και όταν του λέω πως θέλω να γίνω ηθοποιός, μου απαντάει “αυτό ξέχνα το, επόμενο”. Μετά του είπα μήπως να γίνω τραγουδίστρια, μου είπε “και αυτό ξέχνα το”. Και μου λέει, “θα γίνεις δημοσιογράφος”! Τέτοιου είδους δημοκρατία είχαμε στο σπίτι» είπε χαρακτηριστικά.

Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου. Διάλεξα λίγο διαφορετικό δρόμο. Πέρασαν πολλά χρόνια για να νιώσω επιτυχημένη. Δηλαδή τα πρώτα χρόνια δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία.

Μεταξύ άλλων μίλησε η Ναταλία Γερμανού για τη σχέση της και την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση. «Έχω σχέση. Είναι καλό παιδί. Είναι δύο χρόνια μικρότερος. Είναι τελείως εκτός χώρου και δεν μου επιτρέπεται να πω τίποτα. Δεν θα πω καμία άλλη λεπτομέρεια» είπε η παρουσιάστρια, η οποία αναφέρθηκε και στα όσα έχουν ειπωθεί για τις κατά καιρούς σχέσεις της με μικρότερους άνδρες.

Έχει συμβεί πολλές φορές να έχω σχέση με μικρότερους άντρες. Δεν πίνω αίμα, δεν είμαι ο δράκουλας. Έχει τύχει στις 10 σχέσεις, οι μισές ήταν με νεαρότερους άντρες. Οι άλλες μισές ήταν με μεγαλύτερους αλλά δεν έχει πλάκα για να πούνε ότι είναι μεγαλύτερός της. Το για πάντα και το ποτέ δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ. Κάθε μέρα ξυπνάς και μπορούν να συμβούν τα πάντα στη ζωή. Τώρα δεν ζηλεύω, παλιά ήμουν αφόρητα ζηλιάρα. Από την άλλη με εκνεύριζε να με ζηλεύουν.

Η Ναταλία Γερμανού τόνισε, ακόμα, για τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν της «Δεν έχω κάνει παράλληλη σχέση αλλά μου έχει τύχει λίγες μέρες πριν χωρίσω να υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή μου. Έχω συγχωρήσει την απιστία. Η σχέση προχώρησε, με ραγισμένη καρδούλα βέβαια».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” αποκάλυψε ότι πριν μερικά χρόνια σκέφτηκε να υιοθετήσει ένα παιδάκι και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει κάποια στιγμή στο μέλλον τις διαδικασίες για την υιοθεσία ενός παιδιού, αφού δεν έχει αποκτήσει ένα δικό της.

Δεν έγινε αυτό το παιδί ποτέ. Τώρα δεν γίνεται για καθαρά βιολογικούς λόγους… Σκέφτηκα πριν μερικά χρόνια, στα 47 να υιοθετήσω. Έκανα κάποιες έρευνες, γιατί έχει πολύ γραφειοκρατία στην Ελλάδα, Κάποια στιγμή αν το ξανασκεφτώ μπορεί να υιοθετήσω ένα παιδάκι, που δεν θα είναι ελληνάκι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτεται: Το “βάρος” του πατέρα της, η νέα της σχέση και το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναταλία Γερμανού, “βάρος”, Video,natalia germanou, “varos”, Video