Η mini movie της Euroleague: Το έπος του «Θρύλου» και η νίκη της Φενέρ για τον τελικό(Vid)

16:14 20/5/2017 - Πηγή: iPop

Ένα πολύ όμορφο βίντεο με θέμα του χθεσινούς ημιτελικούς δημιούργησε η Euroleauge και φυσικά σε αυτό δεν θα μπορούσε να κυριαρχεί τίποτα άλλο εκτός της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού έναντι της πανίσχυρης ΤΣΣΚΑ .

Το βίντεο, ξεκινά με δηλώσεις απλών φιλάθλων των τεσσάρων ομάδων που έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ η κάμερα τους ακολουθεί σε ένα μικρό οδοιπορικό μέσα στην Κωνσταντινούπολη πριν τους χθεσινούς αγώνες.

Φυσικά

και σε αυτό το σημείο δεν θα μπορούσε να ξεχωρίζει άλλος παρά ο φίλος του Ολυμπιακού ο Αργύρης, ο οποίος κλέβει τις εντυπώσεις με τις δηλώσεις του για την ομάδα της καρδιάς του.

«Είμαι Ολυμπιακός από κούνια, αφού Ολυμπιακός γεννιέσαι δεν γίνεσαι», δήλωσε ο Αργύρης προσθέτοντας πως «αυτή η πόλη μας φέρνει πολύ όμορφες αναμνήσεις λόγω της κατάκτησης του τροπαίου το 2012 και περιμένουμε να ξαναγίνει κάτι τέτοιο».

Το βίντεο κλείνει με στιγμιότυπα από τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού και από την πρόκριση της Φενέρ στον τελικό της Κυριακής.

Δείτε και μόνοι σας το υπέροχο βίντεο:

Photo/Πηγή: olympiacosbc.gr

The post Η mini movie της Euroleague: Το έπος του «Θρύλου» και η νίκη της Φενέρ για τον τελικό(Vid) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα