Η μαγεία δεν σταματά ποτέ! Αποκτήστε ολόκληρη τη συλλεκτική συλλογή των βιβλίων Harry Potter

13:43 26/6/2017 - Πηγή: iPop

20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου Harry Potter «Ο Harry Potter και η Φιλοσοφική Λίθος», η σειρά βιβλίων και ταινιών δεν έχει σταματήσει να συναρπάζει μικρούς και μεγάλους!

Η μαγεία δεν σταματά ποτέ και ζωντανή απόδειξη είναι ο Harry Potter, ο οποίος μπαίνει ξανά, ανανεωμένος

στις ζωές μέσα από μια συλλεκτική έκδοση ολόκληρης της σειράς βιβλίων!

Ζήστε ξανά και ξανά, απ’ την αρχή όλες τις περιπέτειες του Harry Potter και δείτε ξανά την ιστορία του να ξεδιπλώνεται μέσα απ’ τις σελίδες των βιβλίων της μοναδικής συλλεκτικής έκδοσης.

Το iPop.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε τρία αντίτυπα της συλλεκτικής έκδοσης του Harry Potter.

Πώς θα πάρετε μέρος στον διαγωνισμό;

Μπορείτε να διεκδικήσετε ένα απ’ τα 3 των βιβλίων Harry Potter κάνοντας like, comment και share στο προφίλ σας στο Facebook το σχετικό post που θα βρείτε στη σελίδα του iPop.gr στο Facebook.

Όλα τα βιβλία του Harry PotterΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΛΙΘΟΣΟ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Η ΚΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑΟ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Ο ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΖΚΑΜΠΑΝΟ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣΟ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑΟ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Ο ΗΜΙΑΙΜΟΣ ΠΡΙΓΚΙΨΟ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Λίγα λόγια για την J. K. Rowling

Η J.K. Rowling είναι γνωστή για τη συγγραφή της πολυβραβευμένης σειράς περιπετειών µε ήρωα τον Harry Potter, η οποία αποτελείται από εφτά βιβλία τα οποία έχουν πουλήσει περισσότερα από 450 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έχουν μεταφραστεί σε 79 γλώσσες και έχουν γυριστεί 8 κινηματογραφικές ταινίες από τη Warner Bros. µε τεράστια επιτυχία.

Έχει γράψει επίσης τρία συνοδευτικά βιβλία της σειράς, τα δικαιώματα των οποίων διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, τα «Το Κουίντιτς ανά τους αιώνες» και «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται» (τα έσοδα και των δύο τίτλων διατίθενται υπέρ του φιλανθρωπικού ιδρύματος Comic Relief), καθώς και το «Οι ιστορίες του Μπιτλ του Βάρδου» (τα έσοδα διατίθενται υπέρ του δικού της φιλανθρωπικού ιδρύµατος Lumos).

Η συγγραφέας έχει γράψει ακόμα το μυθιστόρημα για ενηλίκους «Ένας ξαφνικός θάνατος», καθώς και, µε το ψευδώνυµο Robert Galbraith, τα τρία βιβλία της αστυνοµικής σειράς µε ήρωα τον Κόρµοραν Στράικ, τα οποία πρόκειται να διασκευαστούν και να προβληθούν από το BBC.

Όλα τα βιβλία της J. K. Rowling κυκλοφορούν στην Ελλάδα απ’ τις εκδόσεις Ψυχογιός.

The post Η μαγεία δεν σταματά ποτέ! Αποκτήστε ολόκληρη τη συλλεκτική συλλογή των βιβλίων Harry Potter appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα