Η Κατερίνα του MasterChef υπογράφει με το Star για ρόλο “φωτιά”

12:40 1/4/2020 - Πηγή: iPop

Πρόκειται ίσως για την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού κύκλου και φυσικά αυτή η συζήτηση γύρω απ’ το όνομά της δεν θα μπορούσε να παραμείνει ανεκμετάλλευτη! Η Κατερίνα του MasterChef υπογράφει με το Star για ρόλο” φωτιά”!

Όλα όσα ξέρουμε για την εκπομπή που θα κάνει η Κατερίνα του MasterChef

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iPop.gr, η Κατερίνα του MasterChef θα κάνει εκπομπή

στο Star, η οποία θα προβάλλεται το μεσημέρι και θα σχολιάζει τα όσα γίνονται στα επεισόδια.

Όπως αναφέρουν οι πηγές μας για το πώς θα είναι το πλατό της εκπομπής, φαίνεται πως οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν καταλήξει στην ιδέα το στούντιο να έχει τη μορφή κομμωτηρίου!

Φυσικά, ο τίτλος δεν έχει κλείσει ακόμα, αλλά μια ιδέα που ακούγεται έντονα είναι το “Η Κατερίνα βρήκε τρίχα στο… πιάτο“!

Μ’ αυτό τον τίτλο αφενός γίνεται αναφορά στο επάγγελμα της Κατερίνας, η οποία είναι κομμώτρια, κι αφετέρου δίνεται η γενική αίσθηση που θα έχει η εκπομπή, δηλαδή του καυστικού σχολιασμού όσων γίνονται στο MasterChef!

Από εκεί και πέρα, η Κατερίνα του MasterChef θα φιλοξενεί στην εκπομπή της πολλούς παίκτες, νυν και παλιούς από το MasterChef. Εκείνοι θα σχολιάζουν τις εξελίξεις και τις μαγειρικές ικανότητες, και εκείνη παράλληλα θα… τους κουρεύει!

Η συγκεκριμένη εκπομπή αποτελεί ένα πρότζεκτ που σκεφτόταν αρκετά το Star εδώ και καιρό, δηλαδή μια εκπομπή σχολιασμού των όσων συμβαίνουν στο MasterChef, όπως ήταν το Survivor Πανόραμα στον ΣΚΑΪ, και στο πρόσωπο της Κατερίνας βρήκε την… Κατίνα που έπρεπε!

Δυστυχώς ο μέσος όρος τηλεθέασης του καναλιού δεν είναι ο αναμενόμενος, γι’ αυτό και το “Η Κατερίνα βρήκε τρίχα στο… πιάτο” έρχεται να μπουστάρει τα συνολικά ποσοστά, ειδικά στη μεσημεριανή ζώνη.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα και με παρουσιάστρια μια περσόνα που έχει ξεσηκώσει πολλές αντιδράσεις και γι’ αυτό το Star σκέφτεται να την εκμεταλλευτεί καταλλήλως όταν η ίδια ολοκληρώσει το ταξίδι της στο MasterChef!

Εμείς ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό το πρότζεκτ και φυσικά να πάρουμε μια γεύση απ’ το πώς θα στηθεί το εντυπωσιακό πλατό!

Δες ακόμα:

MasterChef: Η Κατερίνα για ακόμα μια φορά έξαλλη! “Η βλακεία στο σπίτι είναι ατελείωτη”

Το άρθρο Η Κατερίνα του MasterChef υπογράφει με το Star για ρόλο “φωτιά” εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
κατερινα μαστερ σεφ χρυση αυγη
Τυχαία Θέματα